"Prezimite" u Prolom ili Lukovskoj banji

Bez autora
Oct 25 2010

Prolom i Lukovska banja će od 1. novembra početi realizaciju projekta "Prezimljavanje", tako će pansion u narednih pet meseci dnevno koštati 1.600 dinara. Gosti koji uplate pun pansion za jedan mesec u nekoj od ove dve banje, dobijaju još po 24 dana potpuno besplatnog boravka. Turističko preduzeće "Planinka", u čijem sastavu posluju te dve banje, odluku o snižvanju cena donelo je nakon što je prethodinih godina zabeleženo veliko interesovanje za boravak u banjama u zimskom periodu. Umesto po ceni od 2.500 dinara za pun pansion po danu (tri obroka dnevno, velnes program, korišćenje bazena, prolom vode i lekarska nega 24 sata dnevno) narednih pet meseci gosti će plaćati 1.600 dinara. Na svakih mesec dana gosti će dobiti još po 24 dana besplatnog borvka. Za boravak u banjama najviše su zainteresovani penzioneri iz većih gradova Srbije, posebno iz Beograda. Te dve banje prve su u Srbiji započele program koji nudi daleko jeftiniji život gostima u zimskom periodu nego u mestima gde oni žive.

"Prezimite" u Prolom ili Lukovskoj banjiProlom i Lukovska banja će od 1. novembra početi realizaciju projekta "Prezimljavanje", tako će pansion u narednih pet meseci dnevno koštati 1.600 dinara.

Direktor Prolom banje Zlatko Veljović je agenciji Beta kazao da gosti koji uplate pun pansion za jedan mesec u nekoj od ove dve banje, dobijaju još po 24 dana potpuno besplatnog boravka.

Prema njegovim rečima, turističko preduzeće "Planinka", u čijem sastavu posluju te dve banje, odluku o snižvanju cena donelo je nakon što je prethodinih godina zabeleženo veliko interesovanje za boravak u banjama u zimskom periodu.

Umesto po ceni od 2.500 dinara za pun pansion po danu (tri obroka dnevno, velnes program, korišćenje bazena, prolom vode i lekarska nega 24 sata dnevno) narednih pet meseci gosti će plaćati 1.600 dinara.

Na svakih mesec dana gosti će dobiti još po 24 dana besplatnog borvka.

Veljović je kazao da su za boravak u banjama najviše zainteresovani penzioneri iz većih gradova Srbije, posebno iz Beograda.

Predstavnik marketinga Prolom banje Slaviša Jovanović ističe da su te dve banje prve u Srbiji započele program koji nudi daleko jeftiniji život gostima u zimskom periodu nego u mestima gde oni žive.

Gosti koji će duže boraviti u ovim banjama, moći će da menjaju banje kad god požele i na koliko dana oni to hoće, a Planinka je obezbedila i prevoz od jedne do druge banje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik