Promotivne karte Jat-a i u zimskom redu letenja

Bez autora
Oct 28 2012

Jat Airways nastavlja promotivnu kampanju i tokom zimske saobraćajne sezone, tako da će putnici nedelje, 29. oktobra, do 13. novembra 2012. godine imati priliku da kupuju karte po izuzetno povoljnim cenama za veliki broj gradova i putovanja od 6. novembra 2012. do 14. marta 2013. godine.U toku trajanja akcije, karte za povratno putovanje iz Beograda za Beč, Solun, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo i Skoplje, moći će da se nabave po ceni koja se kreće već od 99 evra.

Promotivne karte Jat-a i u zimskom redu letenjaJat Airways nastavlja promotivnu kampanju i tokom zimske saobraćajne sezone, tako da će putnici nedelje, 29. oktobra, do 13. novembra 2012. godine imati priliku da kupuju karte po izuzetno povoljnim cenama za veliki broj gradova i putovanja od 6. novembra 2012. do 14. marta 2013. godine.

U toku trajanja akcije, karte za povratno putovanje iz Beograda za Beč, Solun, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo i Skoplje, moći će da se nabave po ceni koja se kreće već od 99 evra. Ukoliko žele da putuju iz Beograda za Atinu, Rim, Milano, Istanbul i Diseldorf, putnici će imati mogućnost da kupe povratnu kartu po ceni od 129 evra. Za 139 evra moći će da se putuje u Brisel, Berlin, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg, za 159 evra u Amsterdam i Cirih, a za 179 evra u Pariz i London.

Za letove iz Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja prema nekoj od evropskih destinacija Jat-a, cena povratne karte kretaće se od 209 evra. Povratne karte po istim cenama važiće i za početak putovanja iz Evrope ili regiona, odnosno iz svih navedenih gradova prema Beogradu.

U cene su uračunate sve takse osim usluge izdavanja karte, a iz akcije je izuzet period novogodišnjih i božićnih praznika.

Aerodrom snizio cenu usluga

Beogradski Aerodrom “Nikola Tesla” najavio je da će od nedelje početkom primene zimskog reda letenja, sniziti cene usluga avioprevoznicima oko pet posto.

Odluka o pojeftinjenju aerodromskih usluga doneta je radi daljeg privlačenja aviokompanija i održavanja najvećeg porasta obima aviosaobraćaja u regionu.

Cena za sletanje vazduhoplova snižena je pet posto, dok je naknada za korišćenje aerodromske infrastrukture umanjena četiri procenta.

To je treće snižavanje cena aerodromskih usluga za aviokompanije na beogradskom Aerodromu u 2012. godini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik