Prvi turisti u "Kraljici"

Bez autora
Mar 28 2010

Turistička sezona na budvanskoj rivijeri zvanično je počela danas, dolaskom grupe 80 turista iz Velike Britanije u hotel Queen of Montenegro. Britanski turisti 'e boraviti u Budvi deset dana, dok će nova grupa, takođe iz Londona, doputovati naredne sedmice. Prve ovogodišnje goste dočekali su veoma spremni, a lijepo vrijeme učiniće njihove utiske o budvanskoj rivijeri još ljepšim. Queen of Montenegro će, pored grupa stranih turista, u predsezoni biti domaćin i jednog broja značajnih kongresa, seminara i savjetovanja. Potpisali su nekoliko dobrih ugovora sa stranim partnerima, pa će pored domaćih, u našem hotelu boraviti i turisti iz Velike Britanije, Rusije, Njemačke i Skandinavije.

Prvi turisti u "Kraljici"Turistička sezona na budvanskoj rivijeri zvanično je počela danas, dolaskom grupe 80 turista iz Velike Britanije u hotel Queen of Montenegro.

Direktor i suvlasnik hotela, Dragan Ivančević, saopštio je da će britanski turisti boraviti u Budvi deset dana, dok će nova grupa, takođe iz Londona, doputovati naredne sedmice.

„Prve ovogodišnje goste dočekali smo veoma spremni, a lijepo vrijeme učiniće njihove utiske o budvanskoj rivijeri još ljepšim", kazao je Ivančević agenciji Mina-business.

Queen of Montenegro će, pored grupa stranih turista, u predsezoni biti domaćin i jednog broja značajnih kongresa, seminara i savjetovanja.

„Potpisali smo nekoliko dobrih ugovora sa stranim partnerima, pa će pored domaćih, u našem hotelu boraviti i turisti iz Velike Britanije, Rusije, Njemačke i Skandinavije", rekao je Ivančević.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik