Qatar Airways nagradna igra - Na Maldive s ljubavlju

Bez autora
Jan 28 2013

Avio-kompanija Qatar Airways je, na globalnom nivou, započela nagradnu igru „Na Maldive s ljubavlju. Qatar Airways”, u kojoj se posetiocima stranica ove kompanije na društvenim mrežama pruža jedinstvena prilika da osvoje neverovatne nagrade.Svi posetioci stranica iz Srbije se mogu jednostavno registrovati za učešće i tako doći u priliku da osvoje glavnu nagradu - fantastičan odmor za dvoje na Maldivima.

Qatar Airways nagradna igra - Na Maldive s ljubavljuAvio-kompanija Qatar Airways je, na globalnom nivou, započela nagradnu igru „Na Maldive s ljubavlju. Qatar Airways”, u kojoj se posetiocima stranica ove kompanije na društvenim mrežama pruža jedinstvena prilika da osvoje neverovatne nagrade.

Svi posetioci stranica iz Srbije se mogu jednostavno registrovati za učešće i tako doći u priliku da osvoje glavnu nagradu - fantastičan odmor za dvoje na Maldivima.

Priključite se nagradnoj igri kompanije na stranicama društvenih mreža facebook.com/qatarairways, twitter.com/qatarairways kao i na Internet stranici qatarairways.com/maldiveswithlove.

Učesnici stiču dodatnu priliku da pobede ukoliko pozovu i svoje prijatelje da se priključe online igri. Rezervacija ili kupovina karata nije neophodna za učešće. Pobednici će biti proglašeni 14. februara.

Glavna nagrada obuhvata dve karte biznis klasom avio-kompanije Qatar Airways sa bilo koje destinacije do Dohe, pa zatim do Malea, glavnog grada Maldiva. Pobednici će biti prevezeni hidroavionom iz Malea do kompleksa W Retreat na Maldivima gde će provesti tri nezaboravna dana. Pored toga, provešće i jednu noć u hotelu W Doha.

Takođe, nagradni fond obuhvata i dve karte ekonomske klase za letove kompanije Qatar Airways iz bilo koje destinacije globalne mreže do Malea, i potom prevoz brodom do hotela Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa.

Pored toga, jedan srećni dobitnik će dobiti i dve karte u ekonomskoj klasi avio-kompanije Qatar Airways do bilo koje svetske destinacije gde avioni ove avio-kompanije lete.

Predsednik i generalni direktor avio-kompanije Qatar Airways, Akbar Al Baker rekao je: „Broj fanova avio-kompanije Qatar Airways na Facebook-u, na naše zadovoljstvo, dostigao je cifru od 500.000 fanova za veoma kratko vreme.”

„Sa ovakvim prisustvom na društvenim mrežama, u prilici smo da naše poruke podelimo sa svetom lako i brzo i ovo je naš način da se zahvalimo fanovima i korisnicima koji žele da uživaju u usluzi od pet zvezdica zahvaljujući svom prisustvu na društvenim mrežama.“ rekao je Al-Baker.

Nagradna igra „Na Maldive s ljubavlju. Qatar Airways” daje korisnicima društvenih mreža priliku da otkriju sjajne usluge avio-kompanije Qatar Airways, kompleksa Starwood Hotels W i Sheraton na jednoj od najekskluzivnijih destinacija koje oduzimaju dah.

Qatar Airways trenutno održava dve linije dnevno na relaciji Doha - Maldivi koje predstavljaju sjajnu vezu sa letovima koji dolaze iz različitih delova Evrope, Afrike i Bliskog istoka.

Jedna od najbrže rastućih avio-kompanija na svetu, Qatar Airways u periodu od samo 15 godina razvila je mrežu od 118 aviona koji lete prema 124 ključne destinacije širom Evrope, Bliskog istoka, Afrike, pacifičke Azije i Amerike sa dinamičnim rastom planiranim za 2013. godinu.

U narednom periodu, avio-kompanija Qatar Airways će uspostaviti i letove ka novim destinacijama obuhvatajući Pnom Pen, Kambodža (20. februar), Čengdu, Kina (19. mart), Čikago, SAD (10. april) i Salala, Oman (22. maj).

Kompleks W Retreat Maldives (wretreatmaldives.com) ima 78 privatnih smeštajnih jednica, od Oaze na plaži (Beach Oasis) do Oaze na okeanu (Ocean Oasis) koja se nalazi u kristalnoj čistoj laguni. Odmarališta su luksuzna, a apartman Ocean Heaven će omogućiti nezaboravan odmor.

Hotelski kompleks Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa (sheratonmaldives.com) je na samo 15 minuta brodićem od aerodorma u Maleu, ima 156 soba i 20 vila, što ga čini neverovatnim mestom koje pruža okeansku idilu.

W Doha Hotel & Residences (whoteldoha.com) je mesto na kome se svakodnevni glamur susreće sa urbanom energijom Dohe. Ovaj objekat na centralnoj lokaciji ima 441 sobu i apartman, proglašen je vodećim svetskim biznis hotelom 2012. godine od strane World Travel Awards.

O avio-kompaniji Qatar Airways

Qatar Airways ulaže 50 milijardi dolara za nabavku više od 250 letelica, obuhvatajući Boeing 787s, 777s, Airbas A350s, A380s kao i seriju letelica A320. Prema rezultatima istraživanja koje je sproveo Skytrax, avio-kompanija Qatar Airways je drugu godinu uzastopno dobitnik prestižne nagrade za najbolju avio-kompaniju. Takođe, avio-kompanija Qatar Airways je proglašena najboljom avio-kompanijom na Bliskom istoku već sedmu godinu zaredom, a pobedila je i na ovogodišnjoj dodeli nagrade za najbolje osoblje u avio-kompaniji koju dodeljuje Skytrax. Premium Terminal kompanije na međunarodnom aerodromu u Dohi proglašen je 2012. godine, već drugu godinu zaredom, najboljim salonom za putnike prve klase.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik