Redovno ka 14 destinacija

Bez autora
Mar 30 2010

Nacionalni avio prevoznik Montenegro erlajns ljetnju sezonu dočekuje sa osam aviona koji će iz Crne Gore redovno letjeti prema 14 destinacija. U floti Montenegro erlajnsa je pet aviona tipa Foker 100 i tri Embraera 195. Nabavkom još jednog, trećeg aviona tipa Embraer 195, koji pripada avionima najnovije generacije, u potpunosti su spremni da udovolje zahtjevima tržišta cijelog regiona, kao i da sve kapacitete stave u funkciju promocije crnogorskog turizma. Avioni Montenegro erlajnsa će sa podgoričkog i tivatskog aerodroma redovno letjeti ka Beogradu, Beču, Frankfurtu, Dizeldorfu, Ljubljani, Rimu, Cirihu, Moskvi, Parizu, Londonu, Kopenhagenu, Skoplju, Prištini i Nišu. Putnicima iz cijelog regiona nudi se mogućnost da preko Podgorice putuju do svih evropskih gradova na kojima avio-kompanija ima letove.

Redovno ka 14 destinacijaNacionalni avio prevoznik Montenegro erlajns ljetnju sezonu dočekuje sa osam aviona koji će iz Crne Gore redovno letjeti prema 14 destinacija.

U floti Montenegro erlajnsa je pet aviona tipa Foker 100 i tri Embraera 195.

"Nabavkom još jednog, trećeg aviona tipa Embraer 195, koji pripada avionima najnovije generacije, u potpunosti smo spremni da udovoljimo zahtjevima tržišta cijelog regiona, kao i da sve kapacitete stavimo u funkciju promocije crnogorskog turizma", kazao je portparol kompanije, Nenad Marković.

Avioni Montenegro erlajnsa će sa podgoričkog i tivatskog aerodroma redovno letjeti ka Beogradu, Beču, Frankfurtu, Dizeldorfu, Ljubljani, Rimu, Cirihu, Moskvi, Parizu, Londonu, Kopenhagenu, Skoplju, Prištini i Nišu.

Marković je dodao se putnicima iz cijelog regiona nudi mogućnost da preko Podgorice putuju do svih evropskih gradova na kojima avio-kompanija ima letove.

"Čarter saobraćaj će u sezoni biti u porastu u odnosu na prošlu ljetnju sezonu. Obavljaće se letovi za Italiju, Rusiju, Tursku, Česku, Poljsku i Njemačku", naveo je Marković.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik