Ryanair leti za Crnu Goru

Bez autora
Mar 22 2012

Vlada Crne Gore i niskotarifna aviokompanija Ryanair usaglasili su model saradnje prema kome su prvi letovi tog avioprevoznika prema Crnoj Gori planirani za junove godine. Vlada Crne Gore usvojila je odluku o saradnji sa Ryanair-om, a uskoro će uslediti i zvanično potpisivanje ugovora. Postignut je dogovor o četvorogodišnjoj saradnji koja podrazumeva da Ryanair saobraća prema Crnoj Gori u periodu od marta do oktobra, sa izuzetkom u 2012. kada treba da počne letove u junu. Spisak destinacija utvrdiće Ryanair kada verifikuje odluku o saradnji, a crnogorska vlada priželjkuje u ovoj godini letove prema Briselu, Milanu i Londonu. Očekuje se da će se cene aviokarata kretati od 15 od 20 evra. Prema planu saradnje, u 2013. godini treba da se obezbede letovi prema četiri destinacije, a u 2014. i 2015. prema šest destinacija.

Ryanair leti za Crnu GoruVlada Crne Gore i niskotarifna aviokompanija Ryanair usaglasili su model saradnje prema kome su prvi letovi tog avioprevoznika prema Crnoj Gori planirani za junove godine.

Vlada Crne Gore usvojila je odluku o saradnji sa Ryanair-om, a uskoro će uslediti i zvanično potpisivanje ugovora. Postignut je dogovor o četvorogodišnjoj saradnji koja podrazumeva da Ryanair saobraća prema Crnoj Gori u periodu od marta do oktobra, sa izuzetkom u 2012. kada treba da počne letove u junu.

Spisak destinacija utvrdiće Ryanair kada verifikuje odluku o saradnji, a crnogorska vlada priželjkuje u ovoj godini letove prema Briselu, Milanu i Londonu. Očekuje se da će se cene aviokarata kretati od 15 od 20 evra.

Prema planu saradnje, u 2013. godini treba da se obezbede letovi prema četiri destinacije, a u 2014. i 2015. prema šest destinacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik