Saglasnost za obnovu „Mimoze“

Bez autora
Jan 22 2013

Hotelsko-turističko preduzeće „Mimoza" dobilo je od Ministarstva održivog razvoja i turizma urbanističko-tehničke uslove za rekonstrukciju i nadogradnju hotela „Mimoza". Hotel u centru grada, otvoren 1959. godine, trenutno je kategorizovan sa dvije zvjezdice, a nakon predviđenih radova imaće 4 ili više zvjezdica. Najstariji tivatski hotel udaljen je od mora petnaestak metara, kapacitet mu je 144 ležaja u 72 sobe, raspolaže sa restoranom od 200 mjesta, aperitiv i snek barom, salom za sastanke od 100 mjesta i salonom zabavnih igara sa bilijar salom. „Mimoza" je površine 4.789 kvadratnih metara, a nakon rekonstrukcije dobiće novih 1.600 kvadrata prostora, jer je urbanističko-tehničkim uslovima predviđeno da se nadogradi sprat nad zapadnim i potkrovlje nad istočnim krilom hotela. U novembru minule godine HTP „Mimoza" je dobilo i saglasnost za rekonstrukciju hotela „Pine", koji će po okončanju radova umjesto tri imati četiri zvjezdice.

Saglasnost za obnovu „Mimoze“Hotelsko-turističko preduzeće „Mimoza" dobilo je od Ministarstva održivog razvoja i turizma urbanističko-tehničke uslove za rekonstrukciju i nadogradnju hotela „Mimoza".

Hotel u centru grada, otvoren 1959. godine, trenutno je kategorizovan sa dvije zvjezdice, a nakon predviđenih radova, kako prenosi portal Pobjede, imaće 4 ili više zvjezdica.

Najstariji tivatski hotel udaljen je od mora petnaestak metara, kapacitet mu je 144 ležaja u 72 sobe, raspolaže sa restoranom od 200 mjesta, aperitiv i snek barom, salom za sastanke od 100 mjesta i salonom zabavnih igara sa bilijar salom.

„Mimoza" je površine 4.789 kvadratnih metara, a nakon rekonstrukcije dobiće novih 1.600 kvadrata prostora, jer je urbanističko-tehničkim uslovima predviđeno da se nadogradi sprat nad zapadnim i potkrovlje nad istočnim krilom hotela.

U novembru minule godine HTP „Mimoza" je dobilo i saglasnost za rekonstrukciju hotela „Pine", koji će po okončanju radova umjesto tri imati četiri zvjezdice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik