Slabija prodaja zimskih aranžmana

Bez autora
Nov 21 2010

Neuobičajeno visoke temperature za ovo doba godine, usporile su prodaju ski aranžmana, koja je pre dva meseca, uz velike popuste, dobro počela. Cene zimovanja su na nivou prošlogodišnjih. Iako je pre dva meseca sezona prodaje ski aranžmana dobro počela, neuobičajeno visoke temperature za ovo doba godine usporile su prodaju. Popusti do 20 odsto za ranu uplatu, sada važe još samo za bugarske ski centre i to do kraja novembra. Naš narod ima naviku da dok ne padne sneg ne razmišlja o skijanju i dok je hladno ne razmišlja o letovanju. Najstrastveniji skijaši su svojih sedam snežnih dana kupili još pre dva meseca, kada je počela prodaja zimskih aranžmana. Za ranu uplatu, agenti su i odobravali popust od 10 do 20 odsto za sve ski centre. Najtraženiji je Kopaonik, a zatim Bugarska zbog niskih cena, kao i Austrija, takođe, zbog pristupačnih cena, ali i blizine i velikog izbora apartmanskog smeštaja. Agenti tvrde da su cene zimskih aranžmana, izražene u evrima, na nivou prošlogodišnjih. Za domaće skijaše najprihvatljiviji je apartmaniski smeštaj, koji je i najpovoljniji.

Slabija prodaja zimskih aranžmanaNeuobičajeno visoke temperature za ovo doba godine, usporile su prodaju ski aranžmana, koja je pre dva meseca, uz velike popuste, dobro počela. Cene zimovanja su na nivou prošlogodišnjih, tvrde agenti.

Iako je pre dva meseca sezona prodaje ski aranžmana dobro počela, neuobičajeno visoke temperature za ovo doba godine usporile su prodaju.

Popusti do 20 odsto za ranu uplatu, sada važe još samo za bugarske ski centre i to do kraja novembra.

"Naš narod ima naviku da dok ne padne sneg ne razmišlja o skijanju i dok je hladno ne razmišlja o letovanju, ali na to smo već navikli", rekao je Dobrivoje Matović iz Top tursa.

Najstrastveniji skijaši su svojih sedam snežnih dana kupili još pre dva meseca, kada je počela prodaja zimskih aranžmana. Za ranu uplatu, agenti su i odobravali popust od 10 do 20 odsto za sve ski centre.

Maja Vukić iz Džoli travela rekla je da je najtraženiji Kopaonik, a zatim Bugarska zbog niskih cena, kao i Austrija, takođe, zbog pristupačnih cena, ali i blizine i velikog izbora apartmanskog smeštaja.

Agenti tvrde da su cene zimskih aranžmana, izražene u evrima, na nivou prošlogodišnjih. Za domaće skijaše najprihvatljiviji je apartmaniski smeštaj, koji je i najpovoljniji.

U Bugarskoj, sedam noćenja u apartmanu košta 60 evra, u Austriji 80, a u francuskom ski centru Tri doline, sedmodnevni najam apartmana po osobi košta do sto evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik