Slovenački novinari u Srbiji

Bez autora
Mar 24 2010

Turistička organizacija Srbije organizuje studijsko putovanje za novinare i predstavnike turističkih agencija iz Slovenije, od 24. do 28. marta.TOS će ugostiti predstavnike TV Slovenija, časopisa „Dnevnik", časopisa „Lipov list“, Go-Mice revije „Odmor“ i „Kongres“, kao i turističke agencije „Palma“ i turističke agencije „Collegium Mondial Travel“. U okviru programa putovanja planirano je da gosti iz Slovenije posete Kopaonik, Etno selo Latkovac, Sremsku Mitrovicu, Banju Koviljaču i Beograd.

Slovenački novinari u SrbijiTuristička organizacija Srbije organizuje studijsko putovanje za novinare i predstavnike turističkih agencija iz Slovenije, od 24. do 28. marta.

TOS će ugostiti predstavnike TV Slovenija, časopisa „Dnevnik", časopisa „Lipov list“, Go-Mice revije „Odmor“ i „Kongres“, kao i turističke agencije „Palma“ i turističke agencije „Collegium Mondial Travel“.

U okviru programa putovanja planirano je da gosti iz Slovenije posete Kopaonik, Etno selo Latkovac, Sremsku Mitrovicu, Banju Koviljaču i Beograd.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik