Slovenci odustali od ulaganja u Palić

Uskoro će biti raspisan novi tender za igranju banje na Paliću, obzirom da je slovenačka firma "Terme Olimia" odustala. Tamo je sve pripremljeno za investiciju i investitori će se sigurno odazvati, jer je reč o destinaciji koja ima potencijalnih 5,5 miliona turista. Slovenačka firma je na prošlom tenderu, jedina otkupila ugovor o gradnji banje Palić i termalnog kompleksa, sa ciljem da u skladu sa Master planom postane strateški partner. Nedavno su se javili zainteresovani investitori iz Mađarske, Izraela, Amerike, kao i domaće firme.

Slovenci odustali od ulaganja u PalićDržavni sekretar za turizam Goran Petković najavio je danas da će uskoro biti raspisan novi tender za igranju banje na Paliću, obzirom da je slovenačka firma "Terme Olimia" odustala.

On je na konferenciji lista "Danas" o investicijama u turizmu kazao da je tamo sve pripremljeno za investiciju i izrazio uverenje da će se investitori odazvati, jer je reč o destinaciji koja ima potencijalnih 5,5 miliona turista.

Slovenačka firma je na prošlom tenderu, jedina otkupila ugovor o gradnji banje Palić i termalnog kompleksa, sa ciljem da u skladu sa Master planom postane strateški partner.

Direktor "Parka Palić" Goran Gabrić izjavio je nedavno da su se javili zainteresovani investitori iz Mađarske, Izraela, Amerike, kao i domaće firme.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik