Slovenija: Turizmu upola manje novac

Bez autora
Apr 16 2012

Slovenska turistička organizacija (STO) će prema novom rebalansu proračuna dobiti 53 posto manje novaca za trgovanje i razvoj te 19 posto manje za djelovanje. Za prvu stavku će dobiti 3,4 milijuna eura, a za drugu svega 2 milijuna eura. Smanjenje proračuna za slovenski turizam znači kočenje većine tržišnih aktivnosti slovenskog turizma na stranim tržištima, koje su već uzela maha. Stopiranje turističke promidžbe rezultirat će nepovoljnim rezultatima i lošoj konkurentnosti slovenskog turizma i s njim povezanog gospodarstva. STO je upozorila ministarstvo o mogućim posljedicama, dok su stručnjaci za turizam protiv smanjenja proračuna.

Slovenija: Turizmu upola manje novacSlovenska turistička organizacija (STO) će prema novom rebalansu proračuna dobiti 53 posto manje novaca za trgovanje i razvoj te 19 posto manje za djelovanje.

Za prvu stavku će dobiti 3,4 milijuna eura, a za drugu svega 2 milijuna eura. Smanjenje proračuna za slovenski turizam znači kočenje većine tržišnih aktivnosti slovenskog turizma na stranim tržištima, koje su već uzela maha.

Stopiranje turističke promidžbe rezultirat će nepovoljnim rezultatima i lošoj konkurentnosti slovenskog turizma i s njim povezanog gospodarstva. STO je upozorila ministarstvo o mogućim posljedicama, dok su stručnjaci za turizam protiv smanjenja proračuna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik