Suradnja Hrvatske i Crne Gore u nautičkom turizmu

Bez autora
Dec 03 2012

Na Sveučilištu u Dubrovniku danas je predstavljen projekt "Zajednička promocija i unaprjeđenje razine sigurnosti nautičkog turizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Crnogorskom primorju", vrijedan 452 tisuće eura, iz IPA projekta prekogranične suradnje. Projekt se počeo ostvarivati u siječnju 2011. Radilo se na zajedničkoj promociji nautičkog turizma te unaprjeđenju sigurnosti prometa brodica, jahti i megajahti između Dubrovačko-neretvanske županije i Crnogorskog primorja. Projektu je cilj unaprjeđenje turističkoga i nautičkog potencijala, ali i bogatoga kulturnoga i prirodnog naslijeđa Dubrovačko-neretvanske županije i Crnogorskog primorja. U sklopu projekta održane su mnoge radionice i okrugli stolovi te hidrografska istraživanja.

Suradnja Hrvatske i Crne Gore u nautičkom turizmuNa Sveučilištu u Dubrovniku danas je predstavljen projekt "Zajednička promocija i unaprjeđenje razine sigurnosti nautičkog turizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Crnogorskom primorju", vrijedan 452 tisuće eura, iz IPA projekta prekogranične suradnje.

Projekt se počeo ostvarivati u siječnju 2011.

Kako je istaknuo koordinator projekta Željko Kurtela s Pomorskog odjela Sveučilišta u Dubrovniku, "radilo se na zajedničkoj promociji nautičkog turizma te unaprjeđenju sigurnosti prometa brodica, jahti i megajahti između Dubrovačko-neretvanske županije i Crnogorskog primorja".

"Projektu je cilj unaprjeđenje turističkoga i nautičkog potencijala, ali i bogatoga kulturnoga i prirodnog naslijeđa Dubrovačko-neretvanske županije i Crnogorskog primorja", rekao je Željko Kurtela.

U sklopu projekta održane su mnoge radionice i okrugli stolovi te hidrografska istraživanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik