Telegraph: Od 10 najboljih pogleda u svijetu jedan je u Crnoj Gori

Bez autora
Dec 02 2012

Britanski Telegraf rangirao je novi luksuzni projekat Boka grupe (vile sa 2, 3 i 4 spavaće sobe), kao jedan od ukupno 10 izabranih vila sa najboljim pogledom na svijetu. Crna Gora ima šarm jadranske obale, iako prostranstvom dosta manja nego Grčka, Hrvatska ili Italija. Ove lijepe (Kavač) vile imaju nevjerovatan pogled na jedan od najljepših zaliva u Južnoj Evropi. Locirane su samo 10 minuta od projekta Porto Montenegro i Kotora, grada koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Džon Kenedi, osnivač Boka hrupe, reagovao je na ove snažne potvrde riječima: „Svijet se budi i okreće prema Crnoj Gori spoznavajući nevejrovatne potencijale ove jedinstvene države do kojih je lako doći i kao što smo imali priliku da vidimo ima jedan od najljepših pejzaža na svijetu“.

Telegraph: Od 10 najboljih pogleda u svijetu jedan je u Crnoj GoriBritanski Telegraf rangirao je novi luksuzni projekat Boka grupe (vile sa 2, 3 i 4 spavaće sobe), kao jedan od ukupno 10 izabranih vila sa najboljim pogledom na svijetu.

- Crna Gora ima šarm jadranske obale, iako prostranstvom dosta manja nego Grčka, Hrvatska ili Italija. Ove lijepe (Kavač) vile imaju nevjerovatan pogled na jedan od najljepših zaliva u Južnoj Evropi. Locirane su samo 10 minuta od projekta Porto Montenegro i Kotora, grada koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a – navodi se u Telegrafu.

Džon Kenedi, osnivač Boka hrupe, reagovao je na ove snažne potvrde riječima: „Svijet se budi i okreće prema Crnoj Gori spoznavajući nevejrovatne potencijale ove jedinstvene države do kojih  je lako doći i kao što smo imali priliku da vidimo ima jedan od najljepših pejzaža na svijetu“.

- Prihvatanje našeg projekta, kao i zemlje u cjelini, je od velike važnosti za nas. Telegraf je novina koju čitaju u većini ekonomski i intelektualno aktivni članovi britanskog društva i upravo su oni ti koji po profilu odgovaraju kao promoteri elitnog turizma – kazao je on.

- Boka grupa, kao investitor u Crnoj Gori, vjeruje da ova država nudi potencijal za investiranje u rangu sa ostalim visoko profitabilnim destinacijama i jasno je da čak i u periodu globalne krize, nezavisni komentatori prepoznaju šta Crna Gora ima da ponudi – ocijenio je Kenedi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik