„Travel Channel“ snima u CG

Bez autora
Aug 01 2012

U saradnji sa turističkom organizacijom Kotora, Nacionalna turistička organizacija je u okviru aktivnosti na obezbjeđivanju boljeg marketinškog predstavljanja karakterističnih vidova odmora, kao što je kruzing turizam, ali i ostalih turističkih potencijala, organizovala posjetu poznate televizijske kuće iz Velike Britanije „Travel Channel". Ovaj, jedan od vodećih svjetskih medija u oblasti turizma i putovanja, u Crnoj Gori snima epizodu specijalnog serijala „Cruise Today". Četvoročlana ekipa „Travel Channel"-a je prvi put u našoj zemlji ili po njihovim utiscima, iznenađeni su neočekivanom ljepotom Bokokotorskog zaliva i kombinacijom planine i mora koje sa isčekivanjem planiraju da istraže profesionalno i kao turisti.

„Travel Channel“ snima u CGU saradnji sa turističkom organizacijom Kotora, Nacionalna turistička organizacija je u okviru aktivnosti na obezbjeđivanju boljeg marketinškog predstavljanja karakterističnih vidova odmora, kao što je kruzing turizam, ali i ostalih turističkih potencijala, organizovala posjetu poznate televizijske kuće iz Velike Britanije „Travel Channel".

Ovaj, jedan od vodećih svjetskih medija u oblasti turizma i putovanja, u Crnoj Gori snima epizodu specijalnog serijala „Cruise Today".

Četvoročlana ekipa „Travel Channel"-a je prvi put u našoj zemlji ili po njihovim utiscima, iznenađeni su neočekivanom ljepotom Bokokotorskog zaliva i kombinacijom planine i mora koje sa isčekivanjem planiraju da istraže profesionalno i kao turisti, prenosi Radio Jadran.

Rado će preporučiti Crnu Goru - kaže PR nacionalne turističke organizacije, Jelena Popović.

Programom snimanja obuhvaćene su atraktivne lokacije za turiste koji dolaze kruzerima u kotorsku luku: Stari grad Kotor, Perast, Gospa od Škrpjela, Porto Montenegro itd. Atraktivna polučasovna emisija posvećena je krstarenju kruzerima po interesantnim destinacijama.

Inače, svaka emisija je bazirana na zanimljivim pričama, odnosno lukama u svijetu kruzinga, kao i trendovima koji se javljaju kod ovoga sve popularnijeg vida odmora.

Dugogodišnja saradnja ove telvizijske kuće sa NTO je i doprinjela da se realizuje ideja koja će naredne 2013 godine, pomoći većoj promociji Crne Gore - kaže Popović.

„Travel Channel" pravi emisije u vidu turističkih vodiča, dokumentaraca, posvećenih enogastronomiji, avanturizmu, luksuznim putovanjima i specijalizovanim vidovima turizma u 125 zemalja, na 21 jeziku.

Na mjesečnom nivou „Cruise Today" se prikazuje najmanje sedamnaest puta na teritoriji Velike Britanije što će dati dobre promotivne efekte posebno za razvoj nautičkog turizma u Crnoj Gori. Serijal je koncipiran tako da predstavlja sve vrste plovnih sredstava na rijekama, jezerima ili morima. „Cruise Today" se svrstava po kvalitetu realizacije u vrh svjetskih serijskih programa ovoga tipa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik