Treći embraer u junu

Bez autora
Mar 24 2010

Predsjednik borda direktora Montenegro Airlinesa Zoran Đurišić juče je u Parizu sa direktorom Embraera za tržište Evrope, Žozeom Luisom Davilom Morinom potpisao finalni ugovor za kupovinu trećeg "embraera195" u floti crnogorskog avioprevoznika. Prije dvije godine sa brazilskim proizvođačem prestižnih aviona, potpisali su predugovor koji se odnosio na nabavku ovog aviona. Avion nije kao proizvod u rafu, koji je u svakom trenutku dostupan kupcu. Kupovina se mora unaprijed planirati, kako sa pozicija samog kupca, tehničke, tehnološke podrške i komercijalne ekspolatacije aviona, tako i sa pozicija prdzivođača aviona. Avion se nalazi u završnoj fazi proizvodnje i do 25. juna se očekuje u Podgorici. Kao kompanija sa provjerenim bonitetom, avion su platili kreditom koji su dobili od državne brazilske banke i to na 12 godina po veoma povoljnim uslovima.

Treći embraer u junuPredsjednik borda direktora Montenegro Airlinesa Zoran Đurišić juče je u Parizu sa direktorom Embraera za tržište Evrope, Žozeom Luisom Davilom Morinom potpisao finalni ugovor za kupovinu trećeg "embraera195" u floti crnogorskog avioprevoznika.

Prije dvije godine sa brazilskim proizvođačem prestižnih aviona, potpisali su predugovor koji se odnosio na nabavku ovog aviona.

"Avion nije kao proizvod u rafu, koji je u svakom trenutku dostupan kupcu. Kupovina se mora unaprijed planirati, kako sa pozicija samog kupca, tehničke, tehnološke podrške i komercijalne ekspolatacije aviona, tako i sa pozicija prdzivođača aviona. Avion se nalazi u završnoj fazi proizvodnje i do 25. juna ga očekujemo u Podgorici", kazao je Đurišić.

On je naveo da su kao kompanija sa provjerenim bonitetom, avion platili kreditom koji su dobili od državne brazilske banke i to na 12 godina po veoma povoljnim uslovima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik