Turistička saradnja s Turskom

Bez autora
Feb 09 2011

Ministar Predrag Sekulić potpisaće sjutra Ugovor o saradnji u oblasti turizma između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Turske. Tokom sajma turizma EMITT 2011, koji se u Istanbulu održava od 10. do 13. februara, Sekulić će potpisati ugovor sa turskim kolegom, ministrom kulture i turizma Ertugrulom Gunajem. Istovremeno, Nacionalna turistička organizacija prvi put predstavlja turističku ponudu Crne Gore na sajmu EMITT, i na svom štandu održati konferenciju za novinare na kojoj će govoriti direktor Saša Radović i ministar Sekulić. Crnu Goru na štandu predstavljaju strateški partneri i predstavnici turističke privrede: „Montenegro Stars Hotels Group", Hotelska grupa „Budvanska rivijera", HIT Montenegro, agencija „Adria DMC", „Atlas Hotels Group", Hotel „Vardar" i lokalne turističke organizacije Bara, Budve i Ulcinja.

Turistička saradnja s TurskomMinistar Predrag Sekulić potpisaće sjutra Ugovor o saradnji u oblasti turizma između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Turske, saopšteno je iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.
 
Tokom sajma turizma EMITT 2011, koji se u Istanbulu održava od 10. do 13. februara, Sekulić će potpisati ugovor sa turskim kolegom, ministrom kulture i turizma Ertugrulom Gunajem.

Istovremeno, Nacionalna turistička organizacija prvi put predstavlja turističku ponudu Crne Gore na sajmu EMITT, i na svom štandu održati konferenciju za novinare na kojoj će govoriti direktor Saša Radović i ministar Sekulić.

Crnu Goru na štandu predstavljaju strateški partneri i predstavnici turističke privrede: „Montenegro Stars Hotels Group", Hotelska grupa „Budvanska rivijera", HIT Montenegro, agencija „Adria DMC", „Atlas Hotels Group", Hotel „Vardar" i lokalne turističke organizacije Bara, Budve i Ulcinja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik