"Turkiš erlajns" uvodi tri nova leta

Bez autora
Mar 19 2012

Turska avio kompanija "Turkiš erlajns" od 25. marta uvodi tri nova leta iz Beograda za Istanbul, što čini 10 polazaka nedeljno, a od 28. maja dva leta dnevno. Jutarnji let iz Beograda planiran je za 09.20 sati a dolazak u Istanbul za 12.00 sati, dok je večernji let planiran u 20.20 sati a dolazak u Istambul u 23.00 sati.Dodatnim letovima iz Beograda "Turkiš erlajns" svojim putnicima obezbeđuje bržu vezu za mnoge destinacije na dalekom i Bliskom istoku (Bangkok, Šangaj, Peking, Singapur), u srednjoj Aziji i Južnoj Africi (Kejptaun, Johanesburg), za Ameriku i Kanadu.

"Turkiš erlajns" uvodi tri nova letaTurska avio kompanija "Turkiš erlajns" od 25. marta uvodi tri nova leta iz Beograda za Istanbul, što čini 10 polazaka nedeljno, a od 28. maja dva leta dnevno, saopštila je ta kompanija.

Jutarnji let iz Beograda planiran je za 09.20 sati a dolazak u Istanbul za 12.00 sati, dok je večernji let planiran u 20.20 sati a dolazak u Istambul u 23.00 sati.

Dodatnim letovima iz Beograda "Turkiš erlajns" svojim putnicima obezbeđuje bržu vezu za mnoge destinacije na dalekom i Bliskom istoku (Bangkok, Šangaj, Peking, Singapur), u srednjoj Aziji i Južnoj Africi (Kejptaun, Johanesburg), za Ameriku i Kanadu.

Putnicima iz Beograda se pruža poboljšana usluga jer će na istanbulskom aerodromu čekajući svoj let za Njujork, Čikago, Vašington ili Toronto od sada provoditi manje od dva sata, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik