Turska - najbolja evropska destinacija 2012.

Bez autora
Oct 17 2012

Turski gradovi i muzeji osvojili su nagrade u 15 kategorija World Travel Awards 2012, što potvrđuje da je ova zemlja u samom vrhu evropskog turizma. Izmir je, uprkos jakoj konkurenciji koju čine gradovi kao što su Amsterdam, Atina, Kan, Kopenhagen, Dubrovnik, Lisabon, Oslo, Rejkjavik, Sankt Petersburg i Venecija, zasluženo dobio nagradu "Najbolja destinacija za krstarenje u Evropi". Muzej mozaika Zeugma osvojio je ''Nagradu izuzetnosti'' zahvaljujući glasovima posetilaca vodeće svetske veb strane za putovanja Trip Advisor. Glasovima čitalaca Food and Travel magazina - "Destinacija godine" Istanbul je izabran za ''Centar koji se mora posetiti". Među konkurentima su se nalazili Njujork, Stokholm i Hong Kong, a pobeda Istanbula opisana je u časopisu rečima - "Jedini grad na svetu koji leži na dva kontinenta, grad koji je i danas među posetiocima veoma popularan, grad koji svake godine ugosti više od osam miliona posetilaca; Istanbul - najveći evropski 'grad za pauzu'".

Turska - najbolja evropska destinacija 2012.Turski gradovi i muzeji osvojili su nagrade u 15 kategorija World Travel Awards 2012, što potvrđuje da je ova zemlja u samom vrhu evropskog turizma.

Izmir je, uprkos jakoj konkurenciji koju čine gradovi kao što su Amsterdam, Atina, Kan, Kopenhagen, Dubrovnik, Lisabon, Oslo, Rejkjavik, Sankt Petersburg i Venecija, zasluženo dobio nagradu "Najbolja destinacija za krstarenje u Evropi".

Muzej mozaika Zeugma osvojio je ''Nagradu izuzetnosti'' zahvaljujući glasovima posetilaca vodeće svetske veb strane za putovanja Trip Advisor.

Glasovima čitalaca Food and Travel magazina - "Destinacija godine" Istanbul je izabran za ''Centar koji se mora posetiti".

Među konkurentima su se nalazili Njujork, Stokholm i Hong Kong, a pobeda Istanbula opisana je u časopisu rečima - "Jedini grad na svetu koji leži na dva kontinenta, grad koji je i danas među posetiocima veoma popularan, grad koji svake godine ugosti više od osam miliona posetilaca; Istanbul - najveći evropski 'grad za pauzu'".

Ministarstvo turizma Turske takođe je proglašeno za ''Najbolje Ministarstvo turizma u Evropi''.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik