U Banji Koviljači otvoren novi hotel

Bez autora
Dec 04 2012

U Banji Koviljači, turističkom centru zapadne Srbije, večeras je ozvaničen početak rada hotela "Rojal spa“ koji, uz brojne usluge čiji je kvalitet ocenjen sa četiri zvezdice, gostima nudi "velnes“ tretmane i dve kongresne sale za održavanje skupova. Otvaranje tog turističko-ugostiteljskog objekta trebalo bi u velikoj meri da doprinese da Banja Koviljača postane jedna od atraktivnijih odredišta u našoj zemlji. Ime hotela je poteklo od ranijih perioda naše zemlje, kada su najposećenije turističke destinacije bile kraljevske banje, u koje je bila uvrštena i Banja Koviljača koja je zaslužila da ima hotel sa četiri zvezdice kao što je "Rojal spa“. Banja Koviljača je do sada bila poznata po zdravstvenom turizmu, a otvaranjem novog hotela, koji u svom sadržaju nudi i održavanje skupova u dve sale, otpočeo je razvoj kongresnog, a zbog niza drugih ponuda i rekreativnog turizma u tom centru.

U Banji Koviljači otvoren novi hotelU Banji Koviljači, turističkom centru zapadne Srbije, večeras je ozvaničen početak rada hotela "Rojal spa“ koji, uz brojne usluge čiji je kvalitet ocenjen sa četiri zvezdice, gostima nudi "velnes“ tretmane i dve kongresne sale za održavanje skupova.

Generalni menadžer hotela "Rojal spa“ Milica Vulović rekla je tim povodom novinarima da bi otvaranje tog turističko-ugostiteljskog objekta trebalo u velikoj meri da doprinese da Banja Koviljača postane jedna od atraktivnijih odredišta u našoj zemlji.

Ona je dodala da je ime hotela poteklo od ranijih perioda naše zemlje, kada su najposećenije turističke destinacije bile kraljevske banje, u koje je bila uvrštena i Banja Koviljača koja je, prema njenoj oceni, zaslužila da ima hotel sa četiri zvezdice kao što je "Rojal spa“.

Banja Koviljača je do sada bila poznata po zdravstvenom turizmu, a otvaranjem novog hotela, koji u svom sadržaju nudi i održavanje skupova u dve sale, otpočeo je razvoj kongresnog, a zbog niza drugih ponuda i rekreativnog turizma u tom centru, istakla je Vulović.

Menadžer za odnose sa javnošću tog ugostiteljskog objekta koji je u sklopu preduzeća "Infofin“ Danijela Radić rekla je novinarima da hotel u svom sadržaju ima "velnes“ i "spa“ centar, zatvoreni bazen, više vrsta sauna i razne vrste masaža.

Hotel ima 83 smeštajne jedinice koje su opremljene sa 220 ležaja, kao i dve kongresne sale, od kojih prva pod nazivom "Drina“ raspolaže sa 190 mesta, a druga "Jadar“ ima 60 mesta, dok su obe opremljene savremenom video i audio tehnikom, navela je Radić.

Svečanosti su prisustvovali gosti iz Loznice, Šapca, Užica, sa Zlatibora i drugih mesta u Srbiji, kao i iz Republike Srpske.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik