U Kotor juče uplovila tri kruzera

Bez autora
Jul 05 2012

U Kotor su u srijedu uplovila tri kruzera, među njima i Celebrity Solstice, jedan od najvećih kruzera koji plove Mediteranom. Luksuzni brod dužine 317 metara je vlasništvo renomirane američke kompanije Royal Caribbean Cruises, koja je registrovana na Malti. Kotor je bio jedna od destinacija na dvanaestodnevnom krstarenju koje kreće od Barselone, preko Kana, Firence, Rima, Napulja, preko Kotora, Venecije, Dubrovnika do povratka za Barselonu. Grad Kotor i država imaju velike koristi. Procjenjuje se da turisti sa kruzera dnevno potroše pedeset eura po osobi.

U Kotor juče uplovila tri kruzeraU Kotor su u srijedu uplovila tri kruzera, među njima i Celebrity Solstice, jedan od najvećih  kruzera koji plove Mediteranom.

Luksuzni brod dužine 317 metara je vlasništvo renomirane američke kompanije Royal Caribbean Cruises, koja je registrovana na Malti.

Kotor je bio jedna od destinacija na dvanaestodnevnom krstarenju koje kreće od Barselone, preko Kana, Firence, Rima, Napulja, preko Kotora, Venecije, Dubrovnika do povratka za Barselonu.

Direktor Luke Kotor Ljubo Radović je naznačio da grad Kotor i država imaju velike koristi.

- Procjenjuje se da  turisti sa kruzera dnevno potroše pedeset eura po osobi – saopštio je Radović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik