U Makarsku stigli prvi ovogodišnji turisti

Bez autora
Feb 10 2013

Nakon dvomjesečnog odmora te manjeg uređenja smještajnoga i gospodarskog dijela hotela, makarski "Meteor" primio je prve ovogodišnje goste. Tridesetak britanskih gostiju, koji su preko agencije Saga doputovali na dvodnevni odmor, prvi su ovogodišnji turisti na makarskoj rivijeri. Inače, gosti te agencije u toj vodećoj makarskoj hotelskoj kući izmjenjivat će se u većim skupinama svaka dva tjedna do kraja predsezone, a nastavit će dolaziti i u posezoni. Za Valentinovo je najavljena grupa od gotovo 200 gostiju. Potvrđen je i dolazak nekoliko sportskih ekipa. Sadašnje stanje bookinga "Meteora" bolje je nego lani. Planiraju ove godine ostvariti 100.000 turističkih noćenja i prihod od oko 35 milijuna kuna. Hotel "Dalmacija" prve će goste imati polovinom travnja, a apartmansko naselje "Rivijera" polovinom svibnja.

U Makarsku stigli prvi ovogodišnji turistiNakon dvomjesečnog odmora te manjeg uređenja smještajnoga i gospodarskog dijela hotela, makarski "Meteor" primio je prve ovogodišnje goste.

Tridesetak britanskih gostiju, koji su preko agencije Saga doputovali na dvodnevni odmor, prvi su ovogodišnji turisti na makarskoj rivijeri. Inače, gosti te agencije u toj vodećoj makarskoj hotelskoj kući izmjenjivat će se u većim skupinama svaka dva tjedna do kraja predsezone, a nastavit će dolaziti i u posezoni.

Za Valentinovo je najavljena grupa od gotovo 200 gostiju. Potvrđen je i dolazak nekoliko sportskih ekipa.

Sadašnje stanje bookinga "Meteora" bolje je nego lani, rekao je direktor hotela Bepo Srzić. Dodao je da planiraju ove godine ostvariti 100.000 turističkih noćenja i prihod od oko 35 milijuna kuna. Hotel "Dalmacija" prve će goste imati polovinom travnja, a apartmansko naselje "Rivijera" polovinom svibnja, prenosi Hina.

Inače, makarski hotelijeri prošle su godine u hotelima "Meteor", "Dalmacija" i "Rivijera" ostvarili 221.000 turističkih noćenja i prihod od oko 66 milijuna kuna. Za ovu godinu planirano je povećanje broja noćenja za oko tri posto i prihoda za oko pet posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik