U Selcu hotel s 5 zvjezdica

Bez autora
Apr 29 2012

Danas će u Selcu biti otvoren novi hotel s 29 soba i dva apartmana, vrijedan gotovo 60 milijuna kuna. Hotel Amabilis bit će prvi objekt na crikveničkoj rivijeri s cjelogodišnjim poslovanjem te sa smještajem na razini kvalitete pet zvjezdica. Investitori su MGL International i Primorski hoteli. Luksuzno opremljen hotel moći će ugostiti šezdeset gostiju, a oni će osim restoranskih prostora imati na raspolaganju bazen u objektu, wellness i kliniku za estetske tretmane. Imat će i vlastitu lučicu za dvadeset brodica. U vrijeme kada mnogi hoteli na našoj obali rade samo ljeti ili se u posljednje vrijeme i zatvaraju, Amabilis bi mogao biti najava boljih dana za hotelijersko-turističku djelatnost.

U Selcu hotel s 5 zvjezdicaDanas će u Selcu biti otvoren novi hotel s 29 soba i dva apartmana, vrijedan gotovo 60 milijuna kuna.

Hotel Amabilis bit će prvi objekt na crikveničkoj rivijeri s cjelogodišnjim poslovanjem te sa smještajem na razini kvalitete pet zvjezdica.

Investitori su MGL International i Primorski hoteli. Luksuzno opremljen hotel moći će ugostiti šezdeset gostiju, a oni će osim restoranskih prostora imati na raspolaganju bazen u objektu, wellness i kliniku za estetske tretmane. Imat  će i vlastitu lučicu za dvadeset brodica.

U vrijeme kada mnogi hoteli na našoj obali rade samo ljeti ili se u posljednje vrijeme i zatvaraju, Amabilis bi mogao biti najava boljih dana za hotelijersko-turističku djelatnost.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik