Ulcinjski Argos zakupio Otrant

Bez autora
Mar 14 2012

Švajcarska banka NLB Interfinanz izdala je pod zakup hotel Otrant na Velikoj plaži ulcinjskoj firmi Argos. Ugovor o zakupu potpisan je na tri godine, a firma Argos nema obavezu da preuzme 61 radnika hotela. Jedan od vlasnika Argosa, Edmond Paljoka potvrdio je da će ta kompanija do marta 2014. upravljati najljepšim ulcinjskim hotelom. Otrant je krajem novembra prešao u vlasništvo NLB Interfinanz banke zbog kreditnog duga bivšeg vlasnika, ruske kompanije Barkli Montenegro od 10,6 miliona evra. Banka je dva puta do sada objavljivala oglas za prodaju hotela, ali bezuspješno. Rusi su u septembru prošle godine pokušali da reprogramiraju dug, ali nijesu uspjeli, nakon čega je direktor hotela, Sergej Marov tražio pomoć Vlade.

Ulcinjski Argos zakupio OtrantŠvajcarska banka NLB Interfinanz izdala je pod zakup hotel Otrant na Velikoj plaži ulcinjskoj firmi Argos.

Kako piše Dan, ugovor o zakupu potpisan je na tri godine, a firma Argos nema obavezu da preuzme 61 radnika hotela.

Jedan od vlasnika Argosa, Edmond Paljoka potvrdio je da će ta kompanija do marta 2014. upravljati najljepšim ulcinjskim hotelom.

"O detaljima ugovora, budućem radu i planovima sa zaposlenim u hotelu, naknadno ćemo obavisetiti javnost", kazao je Paljoka Danu javila je MINA-BUSINESS.

Otrant je krajem novembra prešao u vlasništvo NLB Interfinanz banke zbog kreditnog duga bivšeg vlasnika, ruske kompanije Barkli Montenegro od 10,6 miliona evra.

Banka je dva puta do sada objavljivala oglas za prodaju hotela, ali bezuspješno. Rusi su u septembru prošle godine pokušali da reprogramiraju dug, ali nijesu uspjeli, nakon čega je direktor hotela, Sergej Marov tražio pomoć Vlade.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik