Veliko interesovanje gostiju za Kopaonik

Bez autora
Feb 11 2013

Na Kopaoniku je u nedelju uživalo oko 4.000 skijaša, a već od ponedeljka biće ih bar za 1.000 više, a od srede neće imati ni jednog slobodnog mesta. Ogromno je interesovanje za sretenjski mini-odmor, sve je rezervisano, biće puna i vikendaška naselja, očekujemo više gostiju nego za Novu godinu i raspust. U četvrtak, petak, subotu i nedelju ovde će biti bar 7.000 turista, a ako računamo i vikend-skijaše iz obližnjih mesta, i znatno više. Osim obilja snega i izvanrednih ski-staza, velikom interesovanju za odmor na Kopaoniku doprinose i pristupačne cene, u proseku za 20 odsto niže nego početkom januara. Javno preduzeće „Skijališta Srbije“ produžilo je, u periodu od 14. do 18. februara, rad žičara od 8.30 do 16.30 časova, a prodajna mesta za kupovinu karata na Kopaoniku biće otvorena od osam časova i radiće sve do 21 sat, kada se mogu kupiti karte za naredni dan.

Veliko interesovanje gostiju za KopaonikNa Kopaoniku je u nedelju uživalo oko 4.000 skijaša, a već od ponedeljka biće ih bar za 1.000 više, a od srede neće imati ni jednog slobodnog mesta.

- Ogromno je interesovanje za sretenjski mini-odmor, sve je rezervisano, biće puna i vikendaška naselja, očekujemo više gostiju nego za Novu godinu i raspust. U četvrtak, petak, subotu i nedelju ovde će biti bar 7.000 turista, a ako računamo i vikend-skijaše iz obližnjih mesta, i znatno više - kaže Andrija Jeremijević, zamenik predsednika Udruženja hotelijera na Kopaoniku. On naglašava da, osim obilja snega i izvanrednih ski-staza, velikom interesovanju za odmor na Kopaoniku doprinose i pristupačne cene, u proseku za 20 odsto niže nego početkom januara.

Javno preduzeće „Skijališta Srbije“ produžilo je, u periodu od 14. do 18. februara, rad žičara od 8.30 do 16.30 časova, a prodajna mesta za kupovinu karata na Kopaoniku biće otvorena od osam časova i radiće sve do 21 sat, kada se mogu kupiti karte za naredni dan.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik