Vozom od Vršca do Temišvara

Bez autora
Jun 12 2012

Iz Vršca do Temišvara u Rumuniji, od danas će moći posle osamnaest godina ponovo da se putuje i vozom. Dnevno će na ovoj relaciji saobraćati dva voza. Vozovi će iz Vršca za Temišvar polaziti u 7.10 i u 18.20 sati, dok će iz Temišvara za Vršac (po srpskom vremenu) polaziti u 4.40 i u 15.45 sati.Cena prevoza je, uz korišćenje različitih povlastica, u jednom pravcu nešto manje od četiri evra, pa će železnički saobraćaj između Vršca i Temišvara biti najkonkurentniji vid transporta.

Vozom od Vršca do TemišvaraIz Vršca do Temišvara u Rumuniji, od danas će moći posle osamnaest godina ponovo da se putuje i vozom.

Dnevno će na ovoj relaciji saobraćati dva voza. Vozovi će iz Vršca za Temišvar polaziti u 7.10 i u 18.20 sati, dok će iz Temišvara za Vršac (po srpskom vremenu) polaziti u 4.40 i u 15.45 sati.

Cena prevoza je, uz korišćenje različitih povlastica, u jednom pravcu nešto manje od četiri evra, pa će železnički saobraćaj između Vršca i Temišvara biti najkonkurentniji vid transporta, saopštile su "Železnice Srbije".

Redovna cena vozne karte od Vršca do Temišvara je u jednom pravcu pet evra u dinarskoj protivvrednosti, a uz godišnju legitimaciju Rail plus cena je 3,80 evra u dinarima.

Putnički železnički saobraćaj na ovoj relaciji biće organizovan savremenim "Desiro 642" dizel-motornim vozovima Rumunskih železnica.

Uspostavljanje železničkog prevoza između Vršca i Temišvara u velikoj meri će doprineti i razvoju privredne, društvene, kulturne i celokupne međugranične i međudržavne saradnje između ovih regiona, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik