Wizz Air će ponovno letjeti s Aerodroma Ljubljana

Bez autora
May 14 2012

Nakon četiri godine, na ljubljanski aerodrom se vraća mađarski niskobudžetni avio prijevoznik Wizz Air. Više će pojedinosti biti poznato danas poslijepodne, nakon konferencije za tisak. Predstavnica Aerodroma Ljubljana naglasila je da će suradnja biti dugoročna. U razdoblju od 2006. do 2008. godine, iz Ljubljane su bili mogući letovi do Londona i belgijskog Charleroia. U zračnoj luci Jože Pučnik trenutno posluje samo jedan niskobudžetni prijevoznik, Easy Jet, koji povezuje Ljubljanu s Londonom. 1. ožujka im je ukinuta linija u pariškoj zračnoj luci Charles de Gaulle.

Wizz Air će ponovno letjeti s Aerodroma LjubljanaNakon četiri godine, na ljubljanski aerodrom se vraća mađarski niskobudžetni avio prijevoznik Wizz Air.

Više će pojedinosti biti poznato danas poslijepodne, nakon konferencije za tisak. Predstavnica Aerodroma Ljubljana naglasila je da će suradnja biti dugoročna.

U razdoblju od 2006. do 2008. godine, iz Ljubljane su bili mogući letovi do Londona i belgijskog Charleroia. U zračnoj luci Jože Pučnik trenutno posluje samo jedan niskobudžetni prijevoznik, Easy Jet, koji povezuje Ljubljanu s Londonom. 1. ožujka im je ukinuta linija u pariškoj zračnoj luci Charles de Gaulle.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik