Za banjske objekte 30 miliona KM

Bez autora
Apr 05 2010

Uprava Akcionarskog društva "Banja Guber" iz Srebrenice dobila je urbanističku saglasnost za gradnju novih objekata, za šta će biti uloženo oko 30 miliona maraka. U neposrednoj blizini hotela "Argentarija" je predviđena izgradnja još jednog hotela za prijem pacijenata, a na izvorištu Crnog Gubera još dva objekta, kao i punionica za pakovanje ljekovite vode za tržište. Na ovaj način zaokružiće se treća faza izgradnje hotelskih kapaciteta, što će omogućiti razvoj banjskog turizma uz stalno korišćenje ljekovitih voda Gubera, koje je još Austrougarska pakovala u boce i izvozila na evropsko i američko tržište. U toku su pripremni radovi za početak planirane gradnje.

Za banjske objekte 30 miliona KMUprava Akcionarskog društva "Banja Guber" iz Srebrenice dobila je urbanističku saglasnost za gradnju novih objekata, za šta će biti uloženo oko 30 miliona maraka, rekao je načelnik Odjeljenja za urbanizam i stambeno-komunalne poslove Srebrenice Mirsad Mustafić.

On je dodao da je u neposrednoj blizini hotela "Argentarija"  predviđena izgradnja još jednog hotela za prijem pacijenata, a na izvorištu Crnog Gubera još dva objekta, kao i punionica za pakovanje ljekovite vode za tržište.

- Na ovaj način zaokružiće se treća faza izgradnje hotelskih kapaciteta, što će omogućiti razvoj banjskog turizma uz stalno korišćenje ljekovitih voda Gubera, koje je još Austrougarska pakovala u boce i izvozila na evropsko i američko tržište -rekao je Mustafić i dodao da su u toku pripremni radovi za početak planirane gradnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik