Za tri ogromne jahte nakon Nice matična luka Porto Montenegro

Bez autora
May 15 2012

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas potpisali su tridesetogodišnji ugovor sa "Zlatnom flotom", čime je Porto Montenegro postao matična luka ove prestižne flote superjahti. Ogromne jahte će tako nakon Nice biti smještene u tivatskoj luci, a najveća od njih duga je čak 80 metara. „Zlatnu flotu" čine tri jahte, Golden Odyssey, Golden Shadow i Golden Osprey, koje će biti preseljene u Porto Montenegro iz njihove trenutne luke u Nici. Riječ je o velikim jahtama, a najvećia Golden Odysey je duga 80 metara. Tri jahte u Zlatnoj floti su Golden Odyssey, duga 80 metara, Golden Shadow, duga 67 metara i njen hidroavion Golden Eye, kao i Golden Osprey, duga 30 metara.

Za tri ogromne jahte nakon Nice matična luka Porto MontenegroPredstavnici kompanije Adriatic Marinas potpisali su tridesetogodišnji ugovor sa "Zlatnom flotom", čime je Porto Montenegro postao matična luka ove prestižne flote superjahti.

Ogromne jahte će tako nakon Nice biti smještene u tivatskoj luci, a najveća od njih duga je čak 80 metara.

„Zlatnu flotu" čine tri jahte, Golden Odyssey, Golden Shadow i Golden Osprey, koje će biti preseljene u Porto Montenegro iz njihove trenutne luke u Nici. Riječ je o velikim jahtama, a najvećia Golden Odysey je duga 80 metara.

"Drago mi je što kao kapetan Golden flote Porto Montenegro mogu da nazovem našim novim domom. Ovaj projekat predstavlja izuzetno impresivan servis za superjathe, koji je smješten u Boki Kotorskoj, jednom od najzaštićenijih i najljepših područja u Sredozemlju. Uvjeren sam da će Porto Montenegro postati jedna od glavnih luka za superjathe tokom narednih nekoliko godina, a upravo je to razlog zbog kog smo odlučili da napravimo ovaj potez", rekao je kapetan Zlatne flote, Mike Hitch.

Tri jahte u Zlatnoj floti su Golden Odyssey, duga 80 metara, Golden Shadow, duga 67 metara i njen hidroavion Golden Eye, kao i Golden Osprey, duga 30 metara.

"Sa slavnom Zlatnom flotom u Porto Montenegru, čvrsto se pozicioniramo kao jedna od vodećih marina za luksuzne jahte u Mediteranu. Uz udvostručenje kapaciteta marine, hotel Regent sa pet zvjezdica i novi centar za opravku brodova, 2012. je na putu da bude naša najbolja godina ikada", rekao je Oliver Korlet, direktor kompanije Adriatic Marinas.

Porto Montenegro je ove godine potpisao još nekoliko važnih partnerstava i projekata, kao što su lansiranje kluba Purobeach Porto Montenegro sa Puro grupom iz Španije i izgradnja Regent Porto Montenegro hotela, navodi se u saopštenju Porto Montenegra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik