Zračna luka Dubrovnik najavila nove rekorde

Bez autora
Jan 27 2013

Dubrovnik će u ovoj godini biti povezan zračnim putem sa 118 odredišta u Europi i Aziji, što su dva odredišta više nego u 2012., doznaje se iz dubrovačke Zračne luke. Najveće povećanje bilježi se sa skandinavskog turističkog tržišta te se očekuje povećanje letova od čak 43 posto. Sveukupno s različitih odredišta u Skandinaviji očekuje se 722 leta, što je znatan porast u usporedbi s prošlogodišnjih 506 letova. SAS će Dubrovnik povezivati s Arlandom, Kopenhagenom, Helsinkijem, Oslom i Bergenom. Norwegian Air najavio je 122 leta iz Osla prema Dubrovniku, a letit će i iz Bergena, Trondheima, Stavangera, Kopenhagena i Stockholma. Norwegian će prema Dubrovniku letiti 380 puta, 196 više nego lani. Finnair će u turističkoj sezoni letiti iz Helsinkija pet puta tjedno umjesto tri puta koliko je letio 2012.

Zračna luka Dubrovnik najavila nove rekordeDubrovnik će u ovoj godini biti povezan zračnim putem sa 118 odredišta u Europi i Aziji, što su dva odredišta više nego u 2012., doznaje se iz dubrovačke Zračne luke.

Najveće povećanje bilježi se sa skandinavskog turističkog tržišta te se očekuje povećanje letova od čak 43 posto.

Sveukupno s različitih odredišta u Skandinaviji očekuje se 722 leta, što je znatan porast u usporedbi s prošlogodišnjih 506 letova. SAS će Dubrovnik povezivati s Arlandom, Kopenhagenom, Helsinkijem, Oslom i Bergenom. Norwegian Air najavio je 122 leta iz Osla prema Dubrovniku, a letit će i iz Bergena, Trondheima, Stavangera, Kopenhagena i Stockholma. Norwegian će prema Dubrovniku letiti 380 puta, 196 više nego lani. Finnair će u turističkoj sezoni letiti iz Helsinkija pet puta tjedno umjesto tri puta koliko je letio 2012.

Croatia Airlines najavljuje 1995 letova, od čega 1010 u međunarodnom, a 985 u domaćem prometu, kažu u dubrovačkoj Zračnoj luci. Prošle, rekordne godine dubrovačka Zračna luka imala je 4033 leta, a za ovu je godinu najavljeno 4096 letova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik