30. april rok za dostavljanje izveštaja za prošlu godinu

Bez autora
Apr 25 2010

Prema saopštenju Agencije za privredne registre, sva matična pravna lica do 30. aprila 2010. godine imaju rok za dostavljanje konsolidovanih finansijskih izveštaja za 2009. godinu. Konsolidovani finansijski izveštaji mogu sastaviti u pisanoj formi ili primenom aplikacije APR-a u elektronskoj formi.Za izradu izveštaja u elektronskoj formi koristi se postojeća aplikacija za unos, kontrolu i štampu redovnih godišnjih finansijskih izveštaja uz dodatni paket za konsolidovane finansijske izveštaje, koji se korisniku dostavlja mejlom na njegov zahtev.

30. april rok za dostavljanje konsolidovanih finansijskih izveštaja za prošlu godinuPrema saopštenju Agencije za privredne registre, sva matična pravna lica do 30. aprila 2010. godine imaju rok za dostavljanje konsolidovanih finansijskih izveštaja za 2009. godinu.

Konsolidovani finansijski izveštaji mogu sastaviti u pisanoj formi ili primenom aplikacije APR-a u elektronskoj formi.

Za izradu izveštaja u elektronskoj formi koristi se postojeća aplikacija za unos, kontrolu i štampu redovnih godišnjih finansijskih izveštaja uz dodatni paket za konsolidovane finansijske izveštaje, koji se korisniku dostavlja mejlom na njegov zahtev.

Izveštaji sastavljeni primenom ove aplikacije dostavljaju se bez plaćanja naknade, dok se za izveštaje dostavljene u pisanoj formi plaća naknada od 10.000 dinara. Oni se dostavljaju isključivo preporučenom poštom na adresu Agencije za privredne registre, Brankova 25, 11.000 Beograd.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik