Fond za razvoj odobrio privredi 1,6 milijardi dinara kredita

Bez autora
Jun 03 2019

Fond za razvoj Srbije opredelio je, na sednici održanoj 31. maja, 1,6 milijardi dinara kredita i bespovratne pomoći privrednicima i preduzetnicima Srbije, objavljeno je na sajtu ovog fonda.Za dugoročne kredite po programu podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte ukupno je odobreno 900,4 miliona dinara, od čega je 140 miliona dinara bespovratnih sredstava. Fond je ukupno odobrio 338,5 miliona dinara kredita za trajna obrtna sredstva po programu za preduzetnike i pravna lica, od čega preduzetnicima ukupno 19 miliona dinara.

Fond za razvoj odobrio privredi 1,6 milijardi dinara kreditaFond za razvoj Srbije opredelio je, na sednici održanoj 31. maja, 1,6 milijardi dinara kredita i bespovratne pomoći privrednicima i preduzetnicima Srbije, objavljeno je na sajtu ovog fonda.

Za dugoročne kredite po programu podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte ukupno je odobreno 900,4 miliona dinara, od čega je 140 miliona dinara bespovratnih sredstava.

Fond je ukupno odobrio 338,5 miliona dinara kredita za trajna obrtna sredstva po programu za preduzetnike i pravna lica, od čega preduzetnicima ukupno 19 miliona dinara.

Kroz investicione kredite preduzetnicima i pravnim licima ukupno je odobreno 321,4 miliona dinara, dok je za dugoročne kredite po programu podsticanja preduzetništva za početnike u poslovanju ukupno odobreno 44,7 miliona dinara, od toga 14,1 miliona dinara bespovratno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik