Podrška mikro i malom biznisu

Bez autora
Sep 04 2019

Počeo je novi ciklus podrške zapošljavanju i samozapošljavanju organizacije HELP. U Pirotu je danas održana prva u nizu prezentacija projekta “Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana 2019-2020“.Mogu konkurisati svi mladi, nezaposleni sa održivom poslovnom idejom čijom će realizacijom obezbediti redovan izvor prihoda sebi i svojim porodicama. U novom ciklusu biće podržano 20 mikro i malih biznisa grantovima u opremi prosečne vrednosti 2400 evra, uz redovne poslovne i stručne obuke.

Podrška mikro i malom biznisuPočeo je novi ciklus podrške zapošljavanju i samozapošljavanju organizacije HELP. U Pirotu je danas održana prva u nizu prezentacija projekta “Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana 2019-2020“.

Mogu konkurisati svi mladi, nezaposleni sa održivom poslovnom idejom čijom će realizacijom obezbediti redovan izvor prihoda sebi i svojim porodicama.

U novom ciklusu biće podržano 20 mikro i malih biznisa grantovima u opremi prosečne vrednosti 2400 evra, uz redovne poslovne i stručne obuke.

Projekat se finansira kroz Nemačku razvojnu saradnju, a sufinansiraju ga gradovi i opštine. Saradnja Pirota i HELP-a traje više od deset godina.Ovo je 12. projekat koji se realizuje u Pirotu Do sada je podržano više od 400 korisnika.

Prva prezentacija je bila danas u svečanoj sali Gradske uprave. U isto vreme na istom mestu prezentacija će biti održana i 6. 9. 11. i 13. septembra, a 5. septembra u 11 sati prezentacija će biti u Start up centru u Pirotu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik