UPFBiH na web stranici pokrenuo servis ‘Koronavirus- informacije za poslodavce’

Bez autora
Mar 22 2020

Udruženje poslodavaca FBiH (UPFBiH) je od 19. marta na web stranici UPFBiH VIDEO uvelo servis za poslodavce na kojem kontinuirano objavljuje aktuelne informacije, odluke i upute nadležnih institucija na nivou države Bosne i Hercegovine, entiteta, kantona i Brčko distrikta BiH u vezi sa aktuelnom situacijom sa pandemijom koronavirusa.

Radi se o informacijama koje se objavljuju svakih sat vremena, u periodu od 08.00-17.00 sati, svakoga dana.

Na servisu svi mogu dobiti zvanične informacije iz institucija vlasti na državnom, entitetskom, kantonalnom nivou, te drugih organa koji su vezani za novonastalu situaciju.

– Na ovaj način želimo pomoći našim članicama, ali i svima drugima da pravovremeno, na jednom mjestu dobiju kvalitetne i tačne informacije o naredbama, odlukama, uputstvima i aktuelnim informacijama zvaničnih institucija u vezi sa pandemijom koronavirusa. Želimo pomoći  poslodavcima, ali i građanima da pravovremeno budu informirani pouzdanim informacijama koje im mogu pomoći u organiziranju poslovnih procesa, odvijanju procesa rada i svakodnevnih aktivnosti – kažu u UPFBiH.

Osim objave vijesti na web stranici UPFBiH, svim članicama Udruženja poslodavaca FBiH se dva puta dnevno šalju servisne informacije putem e-maila, kako bi bili informirani o svim aktuelnostima vezanim za pandemiju koronavirusa i mjere koje se poduzimaju u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz UPFBiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik