Za poslovne ideje žena 40.000 KM

Bez autora
Aug 18 2019

Opština Novi Grad objavila je danas javni poziv za predlaganje poslovnih ideja maginalizovanih grupa žena za šta je obezbijeđeno 40.000 KM.Koordinator projekta Saša Mirić rekao je da su sredstva, po 20.000 KM obezbijedili Američka agencija za razvoj i opština Novi Grad. Prvi javni poziv je objavljen u maju, prijavile su se tri žene a jednoj je odobren projekat. Sa njom će zajedno sa ostalim korisnicima, ugovor biti potpisan po završetku drugog javnog poziva, početkom septembra, rekao je on.

Za poslovne ideje žena 40.000 KMOpština Novi Grad objavila je danas javni poziv za predlaganje poslovnih ideja maginalizovanih grupa žena za šta je obezbijeđeno 40.000 KM.

Koordinator projekta Saša Mirić rekao je Srni da su sredstva, po 20.000 KM obezbijedili Američka agencija za razvoj /USAID/ i opština Novi Grad.

"Prvi javni poziv je objavljen u maju, prijavile su se tri žene a jednoj je odobren projekat. Sa njom će zajedno sa ostalim korisnicima, ugovor biti potpisan po završetku drugog javnog poziva, početkom septembra", rekao je on.

Pravo predlaganja poslovnih ideja imaju žene, pojedinačno ili više njih zajedno, koje se u momentu podnošenja prijave ne mogu okarakterisati kao preduzetnice iako su to nekada bile.

Maksimalna vrijednost pojedinačne podrške za finansiranje poslovnih ideja je 10.000 KM.

Javni poziv je otvoren do 2. septembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik