Ako imaš Google ne treba ti novčanik

Bez autora
Mar 29 2011

Google, u saradnji sa "Sitigrupom" i "Masterkardom", priprema sistem bezkontaktnog plaćanja preko mobilnih telefona. Na taj način će se mobilni telefoni koji funkcionišu pod operativnim sistemom Android, transformisati u elekronske novčanike.Nova tehnologija, još u početnim fazama razvoja, omogućiće vlasnicima mobilnih telefona korišćenje operativnog sistema Android za plaćanje prilikom kupovine na jednostavan način, tako što će postaviti svoj telefon ispred uređaja za bezkontaktno plaćanje prilikom prolaska pored kase.

Ako imaš Google ne treba ti novčanikGoogle, u saradnji sa "Sitigrupom" i "Masterkardom", priprema sistem bezkontaktnog plaćanja preko mobilnih telefona.

Na taj način će se mobilni telefoni koji funkcionišu pod operativnim sistemom Android, transformisati u elekronske novčanike.

Nova tehnologija, još u početnim fazama razvoja, omogućiće vlasnicima mobilnih telefona korišćenje operativnog sistema Android za plaćanje prilikom kupovine na jednostavan način, tako što će postaviti svoj telefon ispred uređaja za bezkontaktno plaćanje prilikom prolaska pored kase.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik