Apple TV stiže polovinom 2012?

Bez autora
Nov 28 2011

Šuška se da bi Apple TV mogao da počne da se proizvodi u februaru, a predstavljanje bi moglo da bude u junu iduće godine. I ranije se pričalo o ovom projektu, a sada je Apple TV opet privukao pažnju jer u biografiji Stiva Džobsa Volter Ajzakson piše da mu je osnivač kompanije Apple govorio o "televizoru sa najjednostavnijim korisničkim interfejsom koji možete da zamislite".Analitičari pretpostavljaju da bi Apple TV-om moglo da se upravlja glasom, putem aplikacije Siri koja je sada prisutna na iPhonu 4S.

Apple TV stiže polovinom 2012?Šuška se da bi Apple TV mogao da počne da se proizvodi u februaru, a predstavljanje bi moglo da bude u junu iduće godine.

I ranije se pričalo o ovom projektu, a sada je Apple TV opet privukao pažnju jer u biografiji Stiva Džobsa Volter Ajzakson piše da mu je osnivač kompanije Apple govorio o "televizoru sa najjednostavnijim korisničkim interfejsom koji možete da zamislite".

Analitičari pretpostavljaju da bi Apple TV-om moglo da se upravlja glasom, putem aplikacije Siri koja je sada prisutna na iPhonu 4S.

Zvaničnih potvrda, naravno, nema.

Ipak, Piter Mizek, analitičar kompanije Jefferies & Company kaže da će Apple u saradnji sa Sharpom početi proizvodnju televizora u februaru, tako da bi novi proizvod čuvene kompanije mogao da bude predstavljen u junu na Apple Worldwide Developers Conference (WWDC), navodi se na portalu BGR.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik