Australijanac za kriglu piva platio - 62.000 evra!

Bez autora
Sep 10 2019

Jedan australijski novinar platio je kriglu piva u jednom mančesterskom hotelu 55.000 funti, odnosno 61.356 evra - greškom devojke za barom.Piter Lejlor, novinar jednog australijskog lista, platio je astronomsku sumu za jednu flašu Dojčers IPA piva u hotelu "Malmezon", nakon što je dan proveo gledajući kriket na Old trafordu. Odlučio sam da popijem pivo u povratku i svratio sam jer su mi tu bili smešteni drugari, kazao je Lejlor.

Australijanac za kriglu piva platio - 62.000 evra!Jedan australijski novinar platio je kriglu piva u jednom mančesterskom hotelu 55.000 funti (61.356 evra) - greškom devojke za barom.

Piter Lejlor, novinar jednog australijskog lista, platio je astronomsku sumu za jednu flašu Dojčers IPA piva u hotelu "Malmezon", nakon što je dan proveo gledajući kriket na Old trafordu.

"Odlučio sam da popijem pivo u povratku i svratio sam jer su mi tu bili smešteni drugari", kazao je Lejlor.

"Kad sam platio, nisam nosio svoje naočare, a bilo je nekih problema sa POS terminalom, tako da sam morao dvaput da pogledam. Imao sam neki čudan osećaj i upitao: 'Koliko sam platio to pivo?' Devojka za barom pogledala je račun i kazala: 'O, bože!', a onda je malo oklevala da mi ga pokaže", ispričao je Lejlor.

On kaže kako je, nakon sto je uvideo da mu je naplaćeno 55.000 funti, menadžer hotela smesta priznao grešku i obećao da će mu pomoći da to sredi sa bankom.

Lejlor je otišao, pogrešno pretpostavivši kako banka neće proknjižiti tako veliku isplatu.

"Probudio me je telefon, zvala me je uspaničena žena koja je otkrila ogromni manjak na mom hipotekarnom računu", kazao je Lejlor.

"Uzmu novac za sekund, ali izgleda da im treba 10 radnih dana da ga vrate", prokomentarisao je on, prenosi "Gardijan".

Portparol hotela kaže da „trenutno sprovodimo istragu u vezi sa tim događajem i da su uspostavili kontakt s Piterom kako bi se izvinili i uverili ga da će sve biti rešeno sto pre, prenosi B92.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik