"Austrian erlajns" za poneti

Bez autora
Dec 09 2011

Aviokompanija "Austrian erlajns" (Austrian Airlines) uvela je novu uslugu "Red Souvenir" koja omogućava dostavu najkvalitetnijih austrijskih proizvoda na kućnu adresu. Na svim letovima "Austrian erlajnsa" putnicima se pruža mogućnost da uživaju u proizvodima vrhunskog kvaliteta i kulinarskim delikatesima lokalnih austrijskih proizvođača.Sa novom uslugom "Red Souvenir" kompanija nudi svojim potrošačima mogućnost da se i kod kuće opuste i uživaju kao prilikom letova, čak i kada su u inostranstvu, kada žele da iznenade svoje najmilije podsećanjem na divne trenutke provedene u ovoj zemlji.

Aviokompanija "Austrian erlajns" (Austrian Airlines) uvela je novu uslugu "Red Souvenir" koja omogućava dostavu najkvalitetnijih austrijskih proizvoda na kućnu adresu.  Na svim letovima "Austrian erlajnsa" putnicima se pruža mogućnost da uživaju u proizvodima vrhunskog kvaliteta i kulinarskim delikatesima lokalnih austrijskih proizvođača, stoji u saopštenju kompanije.  Sa novom uslugom "Red Souvenir" kompanija nudi svojim potrošačima mogućnost da se i kod kuće opuste i uživaju kao prilikom letova, čak i kada su u inostranstvu, kada žele da iznenade svoje najmilije podsećanjem na divne trenutke provedene u ovoj zemlji.  Omiljeni gastronomski specijaliteti iz Austrije od sada se mogu poručiti putem Interneta, a brzo će biti dostavljeni na kućnu adresu bilo gde u svetu.  Na raspolaganju su austrijska vina kvaliteta, koja se inače poslužuju u biznis klasi, kulinarske poslastice i tradicionalni slatkiši vrhunskih austrijskih brendova, specijalne vrste austrijskih kafa i drugo.  "Red souvenir" usluga je omogućena u saradnji sa "AustrianGrocery.com", Internet portalom koji je specijalizovan za brzu i pouzdanu dostavu vrhunskih austrijskih proizvoda širom sveta.  "Austrian erlajns" je najveća austrijska aviokompanja koja leti na više od 130 destinacija širom sveta.Deo je "Lufthansa Grupe", najveće aviogrupe u Evropi i članice najvećeg saveza aviokompanija na svetu "Star Alliance", navedeno je u saopštenju.Aviokompanija "Austrian erlajns" (Austrian Airlines) uvela je novu uslugu "Red Souvenir" koja omogućava dostavu najkvalitetnijih austrijskih proizvoda na kućnu adresu.

Na svim letovima "Austrian erlajnsa" putnicima se pruža mogućnost da uživaju u proizvodima vrhunskog kvaliteta i kulinarskim delikatesima lokalnih austrijskih proizvođača, stoji u saopštenju kompanije.

Sa novom uslugom "Red Souvenir" kompanija nudi svojim potrošačima mogućnost da se i kod kuće opuste i uživaju kao prilikom letova, čak i kada su u inostranstvu, kada žele da iznenade svoje najmilije podsećanjem na divne trenutke provedene u ovoj zemlji.

Omiljeni gastronomski specijaliteti iz Austrije od sada se mogu poručiti putem Interneta, a brzo će biti dostavljeni na kućnu adresu bilo gde u svetu.

Na raspolaganju su austrijska vina kvaliteta, koja se inače poslužuju u biznis klasi, kulinarske poslastice i tradicionalni slatkiši vrhunskih austrijskih brendova, specijalne vrste austrijskih kafa i drugo.

"Red souvenir" usluga je omogućena u saradnji sa "AustrianGrocery.com", Internet portalom koji je specijalizovan za brzu i pouzdanu dostavu vrhunskih austrijskih proizvoda širom sveta.

"Austrian erlajns" je najveća austrijska aviokompanja koja leti na više od 130 destinacija širom sveta. Deo je "Lufthansa Grupe", najveće aviogrupe u Evropi i članice najvećeg saveza aviokompanija na svetu "Star Alliance", navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik