Avio-kompanija "bacila" stjuardese na dijetu

Bez autora
Sep 20 2019

Avio-kompanije uvode strog režim ishrane. Posade aviona kompanije Er Indija primile su podsetnik od kompanije da će se uskoro početi sa nemasnom ishranom.Zaposlenima će biti obezbeđeni "obroci sa malom količinom masti". Uzimajući u obzor koliki je faktor zdravlje posade, direktor operacija je odmah izmenio ishranu i uveo 'laganu hranu' za posadu, navedeno je u podsetniku za posadu Er Indije. Uzimajući sve u obzir, nisko-kalorična hrana za posadu je pravljena za dnevne potrebe u cilju da obezbedi 'lagan' i zdrav obrok koji će imati i domaći (indijski) ukus, piše u dokumentu koji je poslao menadžer Doma Čering.

Avio-kompanija "bacila" stjuardese na dijetuAvio-kompanije uvode strog režim ishrane. Posade aviona kompanije Er Indija primile su podsetnik od kompanije da će se uskoro početi sa nemasnom ishranom. Zaposlenima će biti obezbeđeni "obroci sa malom količinom masti".

"Uzimajući u obzor koliki je faktor zdravlje posade, direktor operacija je odmah izmenio ishranu i uveo 'laganu hranu' za posadu", navedeno je u podsetniku za posadu Er Indije.

"Uzimajući sve u obzir, nisko-kalorična hrana za posadu je pravljena za dnevne potrebe u cilju da obezbedi 'lagan' i zdrav obrok koji će imati i domaći (indijski) ukus", piše u dokumentu koji je poslao menadžer Doma Čering.

Novi jelovnik uključuje obroke kao što su grašak, pečurke, omlet od belanaca i različite vrste zdravo spremljenog mesa. Saopšteno je da se ishrana primenjuje za posadu iz Mumbaja i Delhija već od 15. septembra.

Iz kompanije naglašavaju da su u pitanju izrazito zdravi obroci koji su se već pokazali kao dovoljni.

Ovo nije prvi put da se unutar Er Indije vodi rasprava o kilaži zaposlenih. Od 125 zaposlenih je, 2015. godine zahtevano da "skinu koje kilo", ili da iz aviona pređu da rade na aerodromu, piše CNN Travel.

Kompanija je i tada tvrdila da nije u pitanju kilaža, već želja da se omogući da posada ponovo dođe do sportske forme.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik