"Badžadž" - jeftiniji od "tate nano"

Bez autora
Jan 04 2012

"Tata nano" će uskoro izgubiti titulu "Najjeftiniji automobil na planeti", jer kompanija Badžadž planira da počne sa serijskom proizvodnjom modela "RE 60", koji je danas predstavljen u Nju Delhiju. "Badžadž RE 60" pokreće dvocilindrični benzinac od 200 kubika i 20 KS koji s litrom goriva može da pređe 35 kilometara, uz emisiju CO2 od samo 60 grama po km.Kompanija koja je zgrnula milijarde dolara prodajom motocikla planira da 400 kilograma teškim modelom "RE 60" privuče upravo vlasnike dvotoškaša i trotočkaša. Maksimalna brzina "badžadža" je 70 kilometara na sat, a razvijen je u saradnji sa Renoom i Nisanom.

"Badžadž" - jeftiniji od "tate nano""Tata nano" će uskoro izgubiti titulu "Najjeftiniji automobil na planeti", jer kompanija Badžadž planira da počne sa serijskom proizvodnjom modela "RE 60", koji je danas predstavljen u Nju Delhiju.

"Badžadž RE 60" pokreće dvocilindrični benzinac od 200 kubika i 20 KS koji s litrom goriva može da pređe 35 kilometara, uz emisiju CO2 od samo 60 grama po km.

Kompanija koja je zgrnula milijarde dolara prodajom motocikla planira da 400 kilograma teškim modelom "RE 60" privuče upravo vlasnike dvotoškaša i trotočkaša.

Maksimalna brzina "badžadža" je 70 kilometara na sat, a razvijen je u saradnji sa Renoom i Nisanom. Očekuje se da će "RE 60" koštati oko 2.500 dolara, odnosno 500 dolara manje od "tate nano".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik