BlackBerry PlayBook biće jeftiniji od iPada

Bez autora
Nov 29 2010

Na Internetu su se pojavile cene novih tableta kanadske kompanije RIM. Najjeftiniji PlayBook koštaće 399 dolara. Na raspolaganju će biti tri različita modela PlayBooka - sa memorijama od 16, 32 i 64 gigabajta, koji će se prodavati po cenama od 399, 499 i 599 dolara.Kompanija RIM, međutim, još nije zvanično potvrdila te cene. U slučaju da one budu potvrđene, PlayBook će od iPada kompanije Apple odgovarajuće memorije biti jeftiniji za 100 dolara. PlayBook će se pojaviti u prodaji u SAD i Kanadi početkom 2011, a u drugim delovima sveta od drugog kvartala iduće godine.

BlackBerry PlayBook biće jeftiniji od iPadaNa Internetu su se pojavile cene novih tableta kanadske kompanije RIM.

Najjeftiniji PlayBook koštaće 399 dolara.

Sajt Mobility Insider navodi da će na raspolaganju biti tri različita modela PlayBooka - sa memorijama od 16, 32 i 64 gigabajta, koji će se prodavati po cenama od 399, 499 i 599 dolara.

Kompanija RIM, međutim, još nije zvanično potvrdila te cene. U slučaju da one budu potvrđene, PlayBook će od iPada kompanije Apple odgovarajuće memorije biti jeftiniji za 100 dolara.

PlayBook će se pojaviti u prodaji u SAD i Kanadi početkom 2011, a u drugim delovima sveta od drugog kvartala iduće godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik