Chrome prešišao Firefox

Bez autora
Dec 12 2011

Chrome se trenutno nalazi na drugom mestu među veb navigatorima, iza Internet Explorera, pošto je premašio navigator Firefox, na svetskoj listi pretraživača. U Evropi Firefox je i dalje na prvom mestu. Chrome je, prema podacima istraživačke kompanije „StatKaunter”, na dan 30. novembra zauzimao 25,69 odsto svetskog tržišta, a Fiefox 25,23 odsto.Na prvom mestu u svetu se i dalje nalazi Internet Explorer s udelom od 40,63 odsto, dok je čelno mesto u Evropi podeljeno između Firefoxa i Internet Explorera sa podjednakim udelom od po 32,5 odsto.

Chrome prešišao FirefoxChrome se trenutno nalazi na drugom mestu među veb navigatorima, iza Internet Explorera, pošto je premašio navigator Firefox, na svetskoj listi pretraživača.

U Evropi Firefox je i dalje na prvom mestu.

Chrome je, prema podacima istraživačke kompanije „StatKaunter”, na dan 30. novembra zauzimao 25,69 odsto svetskog tržišta, a Fiefox 25,23 odsto.

Na prvom mestu u svetu se i dalje nalazi Internet Explorer s udelom od 40,63 odsto, dok je čelno mesto u Evropi podeljeno između Firefoxa i Internet Explorera sa podjednakim udelom od po 32,5 odsto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik