Cipele na sklapanje

Bez autora
Jun 07 2011

Ako mislite da je komplikovano napraviti "Ikeinu" policu za knjige, ove cipele neće vas oduševiti: da biste se prošetali u paru brenda United Nude, prvo ćete morati da ih sklopite. Ove cipele na pertlanje imaju visoke potpetice i platforme, a dizajnirane su tako da budu elegantne, lagane i da se jednostavno pakuju.Ipak, sklapanje nije tako jednostavno. Svaka cipela sastoji se iz dvadesetak delova, a da biste ih spojili biće vam potrebno bar desetak minuta (i to ako imate inženjerskog dara).

Cipele na sklapanjeAko mislite da je komplikovano napraviti "Ikeinu" policu za knjige, ove cipele neće vas oduševiti: da biste se prošetali u paru brenda United Nude, prvo ćete morati da ih sklopite.

Ove cipele na pertlanje imaju visoke potpetice i platforme, a dizajnirane su tako da budu elegantne, lagane i da se jednostavno pakuju.

Ipak, sklapanje nije tako jednostavno. Svaka cipela sastoji se iz dvadesetak delova, a da biste ih spojili biće vam potrebno bar desetak minuta (i to ako imate inženjerskog dara).

Toliko truda za cipele koje izgledaju kao da je u njima nemoguće hodati, a pri tome su i ružne? Ko zna, ne bi bilo prvi put da neudobna obuća ili odeća koja izgleda bez veze preko noći postane hit.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik