CNN i Nokia udružili snage

Bez autora
May 25 2011

Vesti koje objavljuje CNN biće podržane mapama kompanije Nokia. Aplikacija CNN App for Nokia dostupna je preko Ovi Store servisa. Kompanije CNN i Nokia objavile su danas početak saradnje kroz objedinjavanje prikupljanja vesti, generisanje sadržaja od strane korisnika, tehnologije mapiranja, kao i pružanja usluga baziranih na lokaciji.Ova saradnja otpočela je upotrebom 3D mapa kompanije Nokia na CNN platformama tokom prenosa venčanja princa Vilijama i Kejt Midlton.

CNN i Nokia udružili snageVesti koje objavljuje CNN biće podržane mapama kompanije Nokia. Aplikacija CNN App for Nokia dostupna je preko Ovi Store servisa.

Kompanije CNN i Nokia objavile su danas početak saradnje kroz objedinjavanje prikupljanja vesti, generisanje sadržaja od strane korisnika, tehnologije mapiranja, kao i pružanja usluga baziranih na lokaciji.

Ova saradnja otpočela je upotrebom 3D mapa kompanije Nokia na CNN platformama tokom prenosa venčanja princa Vilijama i Kejt Midlton, navodi se u saopštenju kompanije Nokia.

"Ova saradnja je prirodna, s obzirom na to da obe kompanije dele filozofiju spajanja ljudi bez obzira na granice, kroz kombinaciju servisa vesti i visoko sofisticirane tehnologije", izjavio je Toni Medoks, generalni direktor CNN Internationala.

"Nokia i CNN dele isto mišljenje da su vesti sada mobilnije, moćnije i, kao osnovno demokratsko pravo, trebaju odmah biti dostupne ljudima širom sveta", rekao je Džeri DeVard, direktor marketinga u kompaniji Nokia. "Počastvovani smo time što se CNN odlučio na korišćenje inovativne maping tehnologije kompanije Nokia za svoju međunarodnu platformu vesti, ali i uzbuđeni što, kroz saradnju sa CNN-om imamo šansu da obezbedimo novi servis vesti korisnicima Nokia telefona", dodao je on.

Ova saradnja uključuje i CNN aplikaciju za Nokia telefone koja pružaju mobilni pristup stranicama kao što su CNN World, Business, Sport, Entertainment i Technolgy, kao i prenosima video materijala uživo.

Aplikacije korisnicima pruža mogućnost i da razmenjuju CNN vesti putem društvenih kanala i da učestvuju u procesu izveštavanja sa direktnim pristupom CNN-ovom servisu, iReport.

Aplikacija CNN App for Nokia dostupna je preko Ovi Store servisa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik