Crne liste hotelskih gostiju

Bez autora
Sep 30 2010

Više od 10.000 hotela i Bed & Breakfast objekata postaće deo velike Internet baze podataka kroz koju će moći da provere status svojih budućih gostiju. Mreža GuestScan će im omogućiti da provere da li se potencijalni gosti nalaze na nekim zabranjenim ili crnim listama jer su napravili neki prekršaj, demolirali objekat ili ukrali nešto iz njega.Gosti koji budu zabeleženi u sistemu zbog takvog ponašanja smatraće se nepoželjnima i rezervacija će im biti poništena, a oni obavešteni da im je pristup objektu zabranje.

Crne liste hotelskih gostijuViše od 10.000 hotela i Bed & Breakfast objekata postaće deo velike Internet baze podataka kroz koju će moći da provere status svojih budućih gostiju.

Mreža GuestScan će im omogućiti da provere da li se potencijalni gosti nalaze na nekim zabranjenim ili crnim listama jer su napravili neki prekršaj, demolirali objekat ili ukrali nešto iz njega.

Gosti koji budu zabeleženi u sistemu zbog takvog ponašanja smatraće se nepoželjnima i rezervacija će im biti poništena, a oni obavešteni da im je pristup objektu zabranje.

"Prestupnici" mogu da budu na crnoj listi od dve do pet godina, a po zakonu gosti koji budu prijavljeni i zavedeni kao nepoželjni imaće pravo na žalbu. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik