Crni petak: Amerikanci potrošili 7,4 milijarde dolara u onlajn šopingu

Bez autora
Dec 01 2019

Amerikanci su ovog Crnog petka samo putem internet kupovine potrošili 7,4 milijarde dolara. Umesto čekanja u redovima pred trgovačkim centrima, Amerikanci se sve više opredeljuju da kupuju od kuće, umesto da se guraju po tržnim centrima.Kako je objavio Adobe Analytics, to je rekordna potrošnja kad je u pitanju "online" kupovina na Crni petak, cak 20 posto veca u odnosu na prošlu godinu. Takođe, to je druga najveća potrošnja u istorji SAD ostvarena u jednom danu internet kupovine. Samo je tokom prošlogodišnjeg Cyber poneđljka bilo vise potrosnje, kada su Amerikanci potrošili u "online" kupovini 7,9 milijardi dolara.

Crni petak: Amerikanci potrošili 7,4 milijarde dolara u onlajn šopinguAmerikanci su ovog Crnog petka samo putem internet kupovine potrošili 7,4 milijarde dolara.

Umesto čekanja u redovima pred trgovačkim centrima, Amerikanci se sve više opredeljuju da kupuju od kuće, umesto da se guraju po tržnim centrima, prenosi SeeBiz.

Kako je objavio Adobe Analytics, to je rekordna potrošnja kad je u pitanju "online" kupovina na Crni petak, cak 20 posto veca u odnosu na prošlu godinu.

Takođe, to je druga najveća potrošnja u istorji SAD ostvarena u jednom danu internet kupovine.

Samo je tokom prošlogodišnjeg Cyber poneđljka bilo vise potrosnje, kada su Amerikanci potrošili u "online" kupovini 7,9 milijardi dolara.

Adobe Analytics predvida da će ovog Cyber poneđeljka, odnosno sutra, biti srušen rekord kada je u pitanju internet kupovina u jednom danu, odnosno da će Amerikanci potrošiti 9,4 milijarde dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik