Diskoteka ili avion?

Bez autora
Dec 26 2011

Stjuardese jedne aviokompanije sa Filipina plesom i u duhu božićnih praznika ulepšale su rutinsku demonstraciju sigurnosnih procedura. Za one koji nisu imali priliku da uživaju u nastupu razigranih stjuardesa tu je internet, to jest Jutjub, gde je video do sada imao 300.000 pregleda.[]Način na koji treba pričvrstiti pojas, staviti masku i sigurnosni prsluk stjuardese jedne Filipinske aviokompanije pokazale su igrajući uz pesmu All I Want For Christmas, Maraje Keri. Zabavniji načini demonstracije pomažu putnicima da više obrate pažnju. Nema onoga ko neće gledati stjuardese koje plešu i ljubazno se smeše.

Diskoteka ili avion?Stjuardese jedne aviokompanije sa Filipina plesom i u duhu božićnih praznika ulepšale su rutinsku demonstraciju sigurnosnih procedura. Za one koji nisu imali priliku da uživaju u nastupu razigranih stjuardesa tu je internet, to jest Jutjub, gde je video do sada imao 300.000 pregleda.

Način na koji treba pričvrstiti pojas, staviti masku i sigurnosni prsluk stjuardese jedne Filipinske aviokompanije pokazale su igrajući uz pesmu All I Want For Christmas, Maraje Keri.

Predstavnik aviokompanije Kandida Ijong rekla je medijima da zabavniji načini demonstracije pomažu putnicima da više obrate pažnju.

Nema onoga ko neće gledati stjuardese koje plešu i ljubazno se smeše.

Uz to, vreme je božićnih i novogodišnjih praznika, tako da malo opuštenije i veselije atmosfere nije na odmet.

Za one koji nisu imali priliku da uživaju u nastupu razigranih stjuardesa tu je internet, to jest Jutjub, gde je video do sada imao 300.000 pregleda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik