Draw Something - rekordna popularnost

Bez autora
Mar 14 2012

Aplikacija Draw Something nova je popularna aplikacija za mobilne platforme. Postoji od 1. februara i već je preuzeta preko 20 miliona puta. Draw something je igra nalik na Pictionary. Igra se sa prijateljima, a tako što dobijete reč na osnovu koje treba da nacrtate pojam, koji vaš prijatelj treba da pogodi. Pogađanje donosi nove poene, odnosno novčiće kojim možete dobaviti bolje alate za crtanje.U prvih deset dana aplikacija je bila preuzeta preko milion puta, a do sada je preuzeta čak 20 miliona puta, prenosi Business Insider.

Draw Something - rekordna popularnostAplikacija Draw Something nova je popularna aplikacija za mobilne platforme. Postoji od 1. februara i već je preuzeta preko 20 miliona puta.

Draw something je igra nalik na Pictionary. Igra se sa prijateljima, a tako što dobijete reč na osnovu koje treba da nacrtate pojam, koji vaš prijatelj treba da pogodi. Pogađanje donosi nove poene, odnosno novčiće kojim možete dobaviti bolje alate za crtanje.

U prvih deset dana aplikacija je bila preuzeta preko milion puta, a do sada je preuzeta čak 20 miliona puta, prenosi Business Insider. Foursquare, na primer, postoji tri godine i ima manje preuzimanja od ove aplikacije.

Izvršni direktor kompanije koja stoji iza Draw Something aplikacije kaže da ima 12 miliona aktivnih korisnika, te da je najpopularnija aplikacija u 79 zemalja, a korisnici su do sada nacrtali preko milijardu crteža.

11. marta, kaže, on 3.000 crteža se nastajalo u sekundi.

Aplikacija je dostupna i za Android i iOS, i to i u besplatnoj varijanti i po ceni od 0,99 dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik