Dva nova servisa u Google+

Bez autora
Jul 07 2011

Google će preimenovati dva poznata brenda. Blogger i Picasa će biti preimenovani u okviru promocije nove Google-ove socijalne mreže Google+. Blogger će se zvati Google Blogs, a Picasa će postati Google Photos.Picasa i Blogger su takođe deo proširenja Google-a, iako su i jedan i drugi već dugo deo Google carstva. Picasa je pridružena 2004., a Blogger 2003. i jedan je od deset najposećenijih sajtova na svetu. Iako bi promena naziva mogla da iznervira neke od trenutnih korisnika, ona takođe Google-u daje priliku da potpuno integriše ta dva servisa u Google+.

Dva nova servisa u Google+Google će preimenovati dva poznata brenda, izveštava Mashable.

Blogger i Picasa će biti preimenovani u okviru promocije nove Google-ove socijalne mreže Google+. Blogger će se zvati Google Blogs, a Picasa će postati Google Photos.

Picasa i Blogger su takođe deo proširenja Google-a, iako su i jedan i drugi već dugo deo Google carstva. Picasa je pridružena 2004., a Blogger 2003. i jedan je od deset najposećenijih sajtova na svetu. Iako bi promena naziva mogla da iznervira neke od trenutnih korisnika, ona takođe Google-u daje priliku da potpuno integriše ta dva servisa u Google+.

Ovo nije prvi takav slučaj. Kada je Google kupio JotSpot 2006. godine, taj sajt je preimenovan u Google Sites.

Mashable takođe izveštava da bi još neki sajtovi  mogli da pretrpe promenu naziva, ali YouTube neće biti jedan od njih.

Ako uzmemo u obzir da je Google u poslednje vreme bio izložen mnogim kritikama, pitamo se kako će korisnici reagovati na ove novosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik