Facebook prva, LinkedIn druga najpopularnija mreža

Bez autora
Jul 14 2011

Prema zvaničnim podacima, LinkedIn je u Americi pretekao MySpace i sada se nalazi na drugom mesta liste najpopularnijih društvenih mreža. Ova mreža je u junu imala skoro 34 miliona jedinstvenih posetilaca, odnosno pola miliona više nego u maju. MySpace je u istom periodu zabeležio pad od 1,4 miliona i u junu je imao 33,5 miliona jedinstvenih posetilaca.Facebook, sa 160,9 jedinstvenih posetilaca u junu i dalje se nalazi na prvoj poziciji, ali bi ona uskoro mogla biti poljuljana, jer se predviđa da će Google+ do kraja vikenda dostići cifru od 20 miliona korisnika.

Facebook prva, LinkedIn druga najpopularnija mrežaPrema zvaničnim podacima, LinkedIn je u Americi pretekao MySpace i sada se nalazi na drugom mesta liste najpopularnijih društvenih mreža.

Ova mreža je u junu imala skoro 34 miliona jedinstvenih posetilaca, odnosno pola miliona više nego u maju. MySpace je u istom periodu zabeležio pad od 1,4 miliona i u junu je imao 33,5 miliona jedinstvenih posetilaca.

Facebook, sa 160,9 jedinstvenih posetilaca u junu i dalje se nalazi na prvoj poziciji, ali bi ona uskoro mogla biti poljuljana, jer se predviđa da će Google+ do kraja vikenda dostići cifru od 20 miliona korisnika. Reč je o društvenoj mreži koja je još uvek u beta fazi i zvanično će biti lansirana verovatno 31. jula.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik